Mit gondoltok arról, hogy ez a liberális vicc ma már valóság?
Liberális anyukát megkérdezik.
- Na és milyen nemű a kicsi?
Mire az anyuk ő felháborodva:
- Majd ő eldönti, ha felnő!
(Pontosabban ezen már túlmutat a valóság: Skóciában már 4 éves kortól "dönthetnek" a nemükről a gyerekek.)
8#
"Egyébként milyen végzettséggel rendelkezel, korod, va-e munkád, ha van mi? Milyen településen élsz?"
Személyeskedési kísérletekre keresel fogást.
Normális egyetemi szakon, értsd ami reál/műszaki.A gende és a hasonlók vicc tárgyai.Nálunk anno azt mondta a tanár valószínűség számítás órán, aki a dolgozatban kettőnél több nemmel számol, az egyest kap.
Nem a szociológusok, bölcsészek viszik előre az országot, akik ráérnek ilyenekkel foglalkozni.Tudom, mert a TTK karosok szeretik az ilyen témákat és sok köztük az ilyen "elvont" figura.
9.
Az emberi szabadság és a dekadencia propagandázása nem ugyanaz.
A transz micsoda, amiről a kérdező ír, pedig dekadencia.
13#
Nem akarlak megsérteni, de a humánökológia szak, nem piacképes.Hobbinak jó vagy 2. diplomának.Másra viszont nem.
A természettudományok és a társadalomtudományok között pedig jelentős a különbség.Gyakran ellentétben állnak egymással.A természettudományos racionális ágazatok, nagyon fontos szerepet játszik bennük a logika.
A társadalomtudományok pedig elvont, egzakt ágazatok.
Nem a piacnak tanulok, tudod-e. Én pont ezt az egész jelenleg fogyasztás-centrikus szemléletmódot vetem el ez a piaci fogyasztói társadalmi kritikámmal....
Gondolom a humán szakos tanárok se piacképes szakmát választottak, de ők jók bizonyára, hiszen tanítják kevés bérért a gyerekedet, vagy ugyanúgy a reálszakos tanárok.... vagy a tanítók, óvodapedagógusok, vagy a hála pénzt eddig se elfogadó orvosok, ápolók, esetleg a hajléktalanokkal és szenvedélybetegekkel foglalkozó szocmunkások, ők mind nem piacképes szakmát választottak, de az ő munkájuk is elegengedhetetlen...
Nézd, én nem mondom, hogy ez a tendencia tökéletes, ami Skóciában is zajlik. De engem minden ismerősöm vérbeli liberálisnak tart és én is magamat. Nálam a liberalizmus arról szól, hogy az egyén szabadsága legyen biztosítva és ne érhesse hátrányos megkülönböztetés olyan dolog miatt, amiről nem tehet és amivel nem árt másnak. Én mindig azt mondtam, hogy élni és élni hagyni.
Tehát ha egy fiúgyerek babákkal szeretne játszani, tegye nyugodtan, ha ez esik jól neki, akkor én nem leszek semmi elrontója. Ha egy lánygyerek dömperezni, autózni szeretne, tegye nyugodtan, ha esik jól neki. Kinek árt vele?
Ugyanakkor ezért rengeteg bántás érheti szerencsétlen embertársunkat, mert kirekesztés éri.
A napokban volt egy 12 éves embertársunk tragédiája, ő nem bírta tovább a bántásokat, amit többek között a keresztények tettek vele. Azzal bántották, hogy a pokolra fog jutni. Belinkelem, nyugatiul íródott...
Ez csak egyszerű együttérzés, empátia kérdése.
VISZONT! A megbotránkoztató viselkedéseket elítélem, legyen az jobboldali vagy baloldali. A manipuláló propagandát elítélem legyen az jobb vagy baloldali.
Tehát nem minden meleg jár kutyajelmezben pórázon a Pridera pávatollal a s$gg$b$n és nem minden Fidesz szavazó agymosott "Orbán Viktor a királyunk" szintű.
Mivel jobb a nemzeti, keresztény Borkai vagy Szájer tevékenysége, mint mondjuk azoké a szélsőségeseké, akiket a Fidesz használ fel a propagandájában? Legyen mondjuk 200 Fideszes politikus, közülük 2-t emeltem ki, 1%-ukat. Ha kettejük alapján (de van ott még...) mondanám a Fideszre, hogy orgiás drogosokkal van tele, az pont olyan, mintha a melegekre mondám ugyanezt, azért mert pár szélsőségest láttam.
vs.
Én tiszteletben tartok mindenkit és mindenki véleményét, amíg az nem árt másnak, nem sértő másra nézve. Felesleges a hasonló kérdésekkel a gyűlöletkeltő propagandát szajkózni, megteszik azt nap, mint nap a pénzünkön a közmédiában... Ráadásul a Fidesz a gyűlöletkeltés mellett rendkívül kétszínű is, mert ha nem látod, hogy mennyire gáz nemzeti keresztény értékeket propagálva lebukni drogos orgiákon, akkor te bizony benne vagy az 1% agymosott Fideszesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!