Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról, hogy ez...

Mit gondoltok arról, hogy ez a liberális vicc ma már valóság?

Figyelt kérdés

Liberális anyukát megkérdezik.

- Na és milyen nemű a kicsi?

Mire az anyuk ő felháborodva:

- Majd ő eldönti, ha felnő!

(Pontosabban ezen már túlmutat a valóság: Skóciában már 4 éves kortól "dönthetnek" a nemükről a gyerekek.)

2021. dec. 9. 17:07
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Ja persze, úgy látod, hogy Nyugat-Európában minden templom kigyulladt, törnek zúznak az emberek, éhezés tört ki, pánik, fogcsikorgatás? A városok elnéptelenednek? Hát nem....
2021. dec. 13. 00:15
 32/44 anonim ***** válasza:
43%
Én alapból egy toleráns, békés ember vagyok aki elfogad másokat, semmi bajom a melegekkel, feketékkel - de van azért egy határ, ezt a nemváltoztatós, gondolok egyet és akkor mától nő vagyok férfiként vagy fordítva baromságot nem tudom hova tenni és nagyon komolyan károsnak gondolom hogy ekkora teret kap. A mentális betegségeket kezelni kell, nem propagálni. Ha holnap én sajtos pirítós akarok lenni, akkor azt is el fogják fogadni? Vegyük már észre hogy vannak a természetnek törvényei, akinek lóg valami a lába között az férfi, akinek meg nem, az nő, kész, pont. A melegek más dolog, arról hogy ki kihez vonzódik arról nem tehet, de azt hogy nő-e vagy férfi az illető azt a biológia, a természet eldönti, tartsuk tiszteletben.
2021. dec. 13. 17:52
 33/44 anonim ***** válasza:
43%

Ott a pont. Deformálódik

az emberiség rendesen!

2021. dec. 13. 19:46
 34/44 anonim ***** válasza:
32-es én interjúztam 40-es transz férfival, aki egyébként férfinak tartotta magát, és elmondta, hogy bár fiatalkorában se érezte, hogy ő nem leszbikus nő, hanem férfi, aki nőkhőz vonzódik, és bár mindenki sejtette a környezetében, pl a nővére, de senki nem világosította fel, mert azt hitték tudja, most 40 éves kora után mondták ezt, holott 20 évet elvettek ezzel, hogy mindenki ködösítetett.
2021. dec. 13. 19:52
 35/44 A kérdező kommentje:

34: "ködösített" mindneki ja, hiszen eltitkolták előle a gender csodálatos tanításait, hogy mindenki az, aminek érzi magát, tehát lehetek akár sárkány vagy helikopter is.

Menj oda egy paranoid skizofrénhez és mondd azt neki, hogy a démonok amiket lát az teljesen normális... lol.

2021. dec. 13. 21:42
 36/44 anonim ***** válasza:
Ő éppenséggel nagyon jól dolgozott egy heti lapnál, mint értékesítési menedzser... a munkahelyén találkoztam vele... mármint a transzférfival... és a munkatársai is kedvelik... látszik, hogy kevés emberrel találkoztál kérdező...
2021. dec. 13. 21:50
 37/44 anonim ***** válasza:
@35 Miért van az, hogy minden széljobber nyomoronc immunis az információra és képtelen feldolgozni, hogy mit jelent a gender szó?
2021. dec. 13. 22:01
 38/44 anonim ***** válasza:
Talán mert a nyomoronc szélsőbal sem érti azt a szót hogy heterofób! Nem biztos de talán
2021. dec. 13. 23:03
 39/44 anonim ***** válasza:
@38 Heteró, házas férfi vagyok, soha a büdös életben nem ért emiatt hátrányos megkülönböztetés, kérlek mutass már egy darab esetet, ahol valakit azért akár csak megütöttek, mert heteró. Felőlem nemzetközi médiából is hozhatsz példát, nem csak magyarból. Egyet. Légyszi.
2021. dec. 13. 23:10
 40/44 anonim ***** válasza:

“39

Kedves Honfitársam.

Igy egyszerűbb a válasz :

[link]

2021. dec. 14. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!