Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról, hogy ez...

Mit gondoltok arról, hogy ez a liberális vicc ma már valóság?

Figyelt kérdés

Liberális anyukát megkérdezik.

- Na és milyen nemű a kicsi?

Mire az anyuk ő felháborodva:

- Majd ő eldönti, ha felnő!

(Pontosabban ezen már túlmutat a valóság: Skóciában már 4 éves kortól "dönthetnek" a nemükről a gyerekek.)

2021. dec. 9. 17:07
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
0%

20.

A szülők jót akarnak.

Engem soha nem vertek meg.De, ha rossz jegyet kaptam, akkor mindig valami monoton "kuli" munkát kellett csinálnom otthon.A szüleim szerint, azért, mert ha nem tanulok rendesen ez a sors vár rám.

A húgomnál nem voltak ennyire szigorúak.Hülyén is választott szakot, most meg megy a hiszti,hogy nincs lóvé.

A piacot nem véletlenül találták ki, van egy önszabályozó rendszere régóta jól működik.

Ha én lettem volna a szüleim helyébe, a húgomat sem engedtem volna arra a szakra.Fiatal, tapasztalatlan, nem ismeri a piaci viszonyokat.

Egyébként ezt kellene az iskolákban oktatni, a piacot, piaci mechanizmusokat, munkaerőpiacot.Azért, hogy ne érzelmi alapon,hanem racionalitás alapján válasszuk szakot magunknak.

2021. dec. 9. 18:24
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

Piaci viszonyok vs hogy érzem magam egy szüleim piaci logika által választott életpályán: Egy ideig örömködök, hiszen megfeleltem neked, utána lassan leadok a motivációmból, de próbálok jóképet vágni, a végén kiégés jeleit mutatom és a végén táppénzre, pszichológushoz kell járnom.

Ezzel szemben itt boldog vagyok ezen a szakon, mindennap szívesen jártam be egyetemre és szívesen végzek kutatásokat is.

2021. dec. 9. 18:28
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy fura ez, de én olyan munkát szeretek csinálni, amitől mindenpercben úgy érzem, hogy van értelme a munkámnak, és nem pénzügyi, vagy piaci szempontból, hanem lelki szempontjából az életemnek, hogy érdekel amti tanulok és csinálok utána.
2021. dec. 9. 18:30
 24/44 anonim ***** válasza:
0%

22/23

Amiről te beszélsz, azaz "I love you" a választott, rajongott hivatás/munka iránt csak pár évig tart.Utána rájönnek a legtöbben,hogy rosszul döntöttek, mert nem tudnak vele rendesen keresni, beismerik,hogy hibáztak.Ezután következik a panaszkodás, ha ez megvolt, indul az útkeresés, átképzési lehetőségek feltérképezése.

Kiégés szerű tüneteket az is okozhat,hogyha nem megfelelő a bérezés.Nem érzed magad motiváltnak, nem érzed magad megbecsülve és belefásulsz.

Ha van pénzed, akkor a szabadidődben azt csinálsz, amit akarsz.Ez pedig meggátolja a kiégést.

Nekem is van hobbim.

Ha tanár lennék vagy valami közszférás állásom lenne, akkor nem biztos,hogy megengedhetnék ilyen hobbit.

2021. dec. 9. 18:48
 25/44 anonim ***** válasza:
89%

Azt gondolom hogy ha lenne bármilyen problémád a való életben, akkor nem kéne ilyen hülyeségeken idegelned magad.

Menj és jelentkezz be közösségi munkára, esetleg ételosztásra a hajléktalanoknak, és szerezz tapasztalatokat emberekkel. Esküszöm hogy a javadra válna, és pár hónap múlva nem is értenéd hogy hogy jutottál arra a mentális állapotra, hogy ilyen viccek érdekeljenek.

2021. dec. 9. 19:46
 26/44 anonim ***** válasza:
52%
25! 30 éves vagyok, van egy kialakult világnézetem, ez nem fog változni, hiába próbálkozol, én ilyen piaci logika ellenes vagyok...
2021. dec. 9. 19:55
 27/44 A kérdező kommentje:
25 neked is ajánlom ugyanezt, hiszen kommentelgetni van időd ahelyett, hogy ételt osztanál, közösségi munkát végeznél vagy megrontanál egy kisfiút ahogy egyébként szoktad.
2021. dec. 9. 20:15
 28/44 anonim ***** válasza:
43%
Minden Birodalom bukását megelőzte a sodomai perverzió és az emberiség most sem tanul! Rúgjunk fel mindent! Lázadjunk minden ellen! Az abnormálisról kezdjünk el ódákat zengeni hogy ez az új normalitás és a rosszat állítsuk be jónak a jót pedig rossznak. Az apuka legyen anyuka. Az anyuka legyen apuka! Hányinger ez az egész! A liberális addig liberális és addig hirdeti azt a nagy nagy szeretet míg egyetértesz vele. Addig a pontig nagyon nagyon szeret. De mihelyt más véleményt fogalmazol meg a liberális korszellemmel szemben, te egyből szélsőséges vagy, kirekesztő, transz,- homofób, Fidesz bérenc stb stb. Ilyenkor jönnek a manipulatív kérdések: te mit tennél ha a fiad meleg lenne? Te mit tennél ha a fiad egy lány testbe zárt fiú lenne? Ha ma nálad az apa az egy férfi az anya az egy nő, akkor érezd magad kellemetlenül. Az Istentől elszakadt emberiség ezt a világot volt képes össze hozni, amiről már rég kimondták az ítéletet oda fent! Nemsokára vége de előtte még rúgjunk egyet a normális értékrenden! Hajrá!
2021. dec. 12. 23:24
 29/44 anonim ***** válasza:
Szerintem a kereszténység is elősegítette a Római Birodalom errodálását....
2021. dec. 12. 23:49
 30/44 A kérdező kommentje:
30: a mai Európáét meg az LMBTQ segíti elő.
2021. dec. 13. 00:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!