Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vidéki meleg aktivista voltam...

Vidéki meleg aktivista voltam 2016-18 között. Szeretnétek tőlem kérdezni?

Figyelt kérdés
-Párbeszéd miatt gondoltam, hogy felteszem ezt a kérdést, mert hiába írtam rá a meleglobbizó vagy homofób kérdezőkre vagy írtam nekik, hogy írjanak rám és kezdjük el egy valódi párbeszédet, hogy én mit csináltam meleg aktivistaként egy vidéki megyeszékhelyen, nem tették fel a kérdéseiket, pedig lehet eltudnám osztani a minden kormánypárti médiából vett állításukat.

2022. febr. 6. 19:56
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nem lettem heteró, ugyanúgy meleg vagyok, de elköltöztem vidékről Budapestre és ott csak egy alternatív rádió meleg műsorában beszélgettem többedmagammal vendégekkel. Egyébként voltam Magyar Kétfarkú Kutya Pártos passzívista, mikor menekült ellenes kampány volt, akkor nekik ragasztottam plakátokat...
2022. febr. 6. 20:42
 22/30 anonim ***** válasza:
46%

"pedig lehet eltudnám osztani a minden kormánypárti médiából vett állításukat."

Ennek nincs sok köze a kormány parti médiához, de meg tudnád mondani, hogy 1919-ben a Szamuely felé Lenin fiúk (5) miért verte félholtra a nagyapàmat a bőrkabàtjàért?

Azóta idegenkedünk arról a társaságtól.

Téged mi vonzott hozzájuk?

2022. febr. 6. 20:58
 23/30 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként milyen atrocitások értek azért, mert meleg vagy? (Az idióta fórumozóktól eltekintve.)
2022. febr. 6. 20:59
 24/30 A kérdező kommentje:

Szerencsére verni nem vertek meg, de volt, hogy b-ziztak osztálytársaim, vag leszbikus osztálytársnőm közösítették ki a lányok középiskola utolsó 2 évében, meg mikor aktivista voltam akkor kaptam fenyegető üzeneteket...

24-es azt ugye tudod, hogy nekem is kivégezte a lengyel nagymamám testvérét kommunista hadbíró, akkor a magyar nagyapám is 3 évig volt Szovjetunióban hadifogoly... ennek ellenére 2003-as haláláig nem szavazott jobboldali pártokra...

2022. febr. 6. 21:10
 25/30 anonim ***** válasza:
94%
Nem gondolod hogy a Pride és a hasonló kirívó, kicsit talán provokáló események inkább kontraproduktívak, mintsem hasznosak?
2022. febr. 6. 21:13
 26/30 A kérdező kommentje:
Az elmúlt években sokkal visszafogottabban öltözkődnek az emberek, és több heteró család is felvonul a tömeggel, meg heteró támogatók is, plusz LMBTQI emberek szüleiis...
2022. febr. 6. 21:32
 27/30 anonim ***** válasza:
93%
Nem válasz a kérdésre
2022. febr. 6. 21:32
 28/30 anonim ***** válasza:
91%
Nem ez volt a kérdésem. Bár ahogy a kitérésből láttam valószínűleg te is kontraproduktívnak gondolod, ha túlzó eszközökkel demonstrálnak az LMBTQ jogokért.
2022. febr. 6. 21:34
 29/30 anonim ***** válasza:
94%
Mégis milyen kérdést vársz?
2022. febr. 6. 22:46
 30/30 anonim ***** válasza:
A nagyanyám (90 éves) azt mondja, hogy őt nem zavarják a melegek, csak ne mutogassák magukat (a pride-ra gondol, talán másra is). Te hogyan érvelnék neki? Én olyasmit mondtam, hogy biztosan okkal mennek demonstrálni az résztvevők, de saját tapasztalatom nincs.
2022. febr. 7. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!