Ellenzékiek!Mit szólnátok ha kormányváltás után hittan,erkölcstan helyett LMBTQ aktivisták tartanának érzékenyítést az iskolákban?
Ameddig a Tisztelt Egyház nem tisztázza és nem teszi ki azokat a papokat a soraiból, akik erőszakoskodnak vagy erőszakoskodtak gyerekekkel pl. hittan óra keretében, addig azért minden, amit az Egyház ezzel kapcsolatban állít, az álszent.
Kérdező:
Jó hecc ez a kérdés!
A melegek,transzneműek egy létező jelenség.
A vallás pedig hitbéli meggyőződésen alapszik.
Sosem értettem,hogy a vallásos embereket,akik a természet feletti dolgokban hisznek miért olyan fura létező dolgok megismerése,megértése,azt gondolná az ember,hogy ő nyitottabban gondolkodnak.
Én azt sem értem,hogy lehet egy vallást követni mindenféle kritikus gondolkodás nélkül.
Ha egy pártra is szavaz valaki,annak sem ért egyet minden intézkedésével.
Szerintem olyan ember nem létezik,aki mindent elfogad,amit egy könyvben leírtak,és be is tartja.
Én azt sem értem a vallásos emberek egy részének miért ennyire nagy ellenség az LMBTQ.
Miért nem harcolnak ekkora erővel pl a családon belüli erőszak ellen?
Miért van az,hogy léteznek áldozathibáztatók,stb?
Attól,hogy egy gyerek melegeket,transzneműket lát nem lesz sérült,egy erőszakos,nárcisztikus,alkoholista családtag,szülő viszont tönkre teheti egy ember egész életét.
Tönkre vághatja az önértékelését,ami az egész felnőtt életére kihat.
Én ezt sokkal súlyosabb dolognak gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!