Ellenzékiek!Mit szólnátok ha kormányváltás után hittan,erkölcstan helyett LMBTQ aktivisták tartanának érzékenyítést az iskolákban?
Ha valaki hittan tanár, akkor egy is sok. Egyébként több is volt. Nézz utána, ahogy nekem, neked is a Google jó barátod lehet ám....
Már a kérdésben sem értem a "helyett" szót.
Miért kéne, hogy ez a kettő egyáltalán kizárja egymást?
Ha valakinek fontos a hite, járjon hittanra, és ha fontos az is, hogy elfogadó legyen másokkal szemben és egyenlően szeresse embertársait, akkor ezt is tehesse meg.
De egyébként ilyen kötelező óra sosem lesz.
Így nincs is értelme a kérdésnek
Szerintem hittan/erkölcstan alapból választhatónak kéne lennie és nem kötelezőnek a gyerekeknek van elég órájuk ezek nélkül is.
LMBTQ "érzékenyítésnek" nem külön órának kéne lennie, inkább felvilágosítás részének kéne lennie ahol a 12-14 év és feletti gyerekek hallhatnak a különböző szexualitásokról, beleértve a hetero és homoszexualitásról. Fontos lenne beszélni a megfelelő védekezési módszerekről, a kölcsönös beleegyezés fontosságáról és társai.
Jelenlegi felvilágosítás egyenlő az oviapu a fiúknak kukijuk van a lányoknak meg puncijuk és használjatok óvszert .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!