Most miért is kell támadni Márkit?
Én értem, hogy az a mondata, hogy a covid alatt megtizedölőtt nyugdíjastábor szinte fideszes volt nem volt elég állkeresztény, de ezt most ebben mi is volt a sértő?
Ez egy tény, ezáltal kevesebben szavaznak a fideszre 2022-ben. Inkább az a szomorú, hogy nálunk haltak meg a legtöbben a járványban, mert a fidesznek ennyire fontos a magyar egészésügy.
Nem azt mondta, hogy hála Istennek, meghaltak, megérdemelték, sőt tudtommal MZP elfogadhatatlannak tartotta az egészet, hogy ennyien haltak meg.
Talán mert ugyanolyan hazugság, mint amit te írsz. A többlethalálozás nem olyan durva, mint a covid statisztika.
Másrészt meg MZP azt a hazugságot próbálja ezzel erősíteni, hogy a Fideszre csak a nyugdíjasok szavaznak. közben tudjuk, hogy ez nem igaz.
Valamint MZP az is elfelejtette megemlíteni, hogy éppen az ő szövetségesei mondták 1 éve, hogy csak a vakcina jó, ami nem elérhető.
Kérdező, válaszolj nekem egy kérdésre, kérlek:
Márki-Zay Péter az ellenzék lehetséges választási előnyei közé sorolta a fideszes nyugdíjasok halálát?
"A FIDESZ HALÁLOS JÁRVÁNYKEZELÉSE
Most van az a kampány, ahol mindenből hazugság lesz. Kiforgatják a szavaimat, soha ki nem mondott mondatokat adnak a számba. Amiről beszéltem azt, most is tartom: a kudarcos járványkezeléssel a Fidesz éppen azoknak az idős embereknek az életét tette leginkább kockára, akik talán a legjobban bíztak bennük. Ez lemoshatatlan szégyen!"
ENNYI
#8!
Értem, tehát már annyit hazudozott, hogy nem képes védeni, ezért felveszi az áldozati szerepet. Ő mindig igazat mond, csak a kampány...
Ugye a Guardianban sem hülyeségeket mondott és a 444 is meghamisította?
Ja, nem! Ők függetlenobjektív módjára kussoltak a nyilvánvaló hülyeségek hallatán.
Kérdező, feltettem neked egyetlen egy kérdést. Szövegértési bajokba ütköztél? Esetleg túl kínos válaszolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!