Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vidéki meleg aktivista voltam...

Vidéki meleg aktivista voltam 2016-18 között. Szeretnétek tőlem kérdezni?

Figyelt kérdés
-Párbeszéd miatt gondoltam, hogy felteszem ezt a kérdést, mert hiába írtam rá a meleglobbizó vagy homofób kérdezőkre vagy írtam nekik, hogy írjanak rám és kezdjük el egy valódi párbeszédet, hogy én mit csináltam meleg aktivistaként egy vidéki megyeszékhelyen, nem tették fel a kérdéseiket, pedig lehet eltudnám osztani a minden kormánypárti médiából vett állításukat.

2022. febr. 6. 19:56
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Igen, leginkább arról várnék kérdéseket, hogy én milyen tevékenységet végeztem vidéken az LMBTQI közösségért többed magammal. Voltam én HIV/AIDS tanácsadó is, önkéntes is, aki szűréseket végzett, elvégeztem a melegség és megismerés programot is, így arról is van fogalmam, bár nem lettem óraadó, és tudom, hogy a kormánypropagandával szemben, hogy működik és milyen módszereket alkalmaz, és nem a fiatalok meleggé tételéről szól és szinte minden foglalkozásukról van fent információ a saját honlapján.
2022. febr. 6. 20:13
 12/30 A kérdező kommentje:
Tudod 11. válaszoló én nem fogok a szádba rágni a kérdéseket, mert bár a kormány ezt teszi, hogy szádba adja a gyűlöletkeltő kérdéseket, de én nem így tanultam... hanem önállóan fedeztem fel dolgokat, hogy mi érdekel, a szüleim se határozták meg, hogy én mit tanuljak...
2022. febr. 6. 20:15
 13/30 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, nem értettél meg. Leszarom a kormányt és a melegeket is, engem aztán nem tudsz bekóstolni, mert magasról tojok a fityesz propagandájára. Viszont ez nem kérdés, hanem kérés az olvasók felé, ennél fogva semmi helye ezen az oldalon.
2022. febr. 6. 20:16
 14/30 anonim ***** válasza:
25%
De kedves kérdezö úgyérzem egy kicsit naív vagy. Aki ezt az egészet nem fogadja el, azt azért nem érdekli. Aki elfogadja és érti/tudja ezt az egészet azt meg azért nem fogja érdekelni. Egy homofóbot úgysem fogsz tudni meggyőzni semmivel sem. Egy esély van rá, az ha ő is érintett lesz akárcsak közvetetten.
2022. febr. 6. 20:16
 15/30 anonim ***** válasza:
75%
Most komolyan, ha valaki nem akar kérdezni tőled, vagy nem érdekli ez a téma, akkor az homofób?!
2022. febr. 6. 20:21
 16/30 A kérdező kommentje:
Állítottam ezt? Nem... kiforgatod a szavaimat...
2022. febr. 6. 20:22
 17/30 anonim ***** válasza:
88%
#16 beelőzök, ez miből jött le.
2022. febr. 6. 20:23
 18/30 A kérdező kommentje:
Én csak normális kérdéseket várnék... és tudjátok a meleg aktivizmus nem abból áll, hogy végig szexelek a városban és rúdon táncoltam a meleg bulikban... hanem heti 1 meetingekből, program szervezésekből, kontaktokból, akkor képzésekre jártam...
2022. febr. 6. 20:26
 19/30 anonim ***** válasza:
53%

Mi miatt lettél azóta heteró?

2016-18 között volt egy kis elhajlás? Nem gondoltál rá hogy passzivista legyél? :D

2022. febr. 6. 20:31
 20/30 anonim ***** válasza:
93%

Bocsi amúgy az előző off-ért.

Nem hiszem hogy ez az a fórum lenne.

Reddit /Hungary topic-jaban próbálkozz szerintem.

2022. febr. 6. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!