Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vidéki meleg aktivista voltam...

Vidéki meleg aktivista voltam 2016-18 között. Szeretnétek tőlem kérdezni?

Figyelt kérdés
-Párbeszéd miatt gondoltam, hogy felteszem ezt a kérdést, mert hiába írtam rá a meleglobbizó vagy homofób kérdezőkre vagy írtam nekik, hogy írjanak rám és kezdjük el egy valódi párbeszédet, hogy én mit csináltam meleg aktivistaként egy vidéki megyeszékhelyen, nem tették fel a kérdéseiket, pedig lehet eltudnám osztani a minden kormánypárti médiából vett állításukat.

2022. febr. 6. 19:56
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
89%
Nem.
2022. febr. 6. 20:00
 2/30 anonim ***** válasza:
89%
Nem lehet, hogy azért voltál meleg, mert lázas voltál?
2022. febr. 6. 20:01
 3/30 anonim ***** válasza:
76%

A meleg férfiak nincsenek előnyben a nők oldalára tolódott párkapcsolati piacon szenvedő heteroszexuális férfiakkal szemben?

Ráadásul a budapesti versenyszféra cégei egyértelműen a melegek mellett állnak. Nincsenek ma az lmbtq férfiak a nőkkel együtt előnyben a hetero férfiakhoz képest az élet minden területén?

2022. febr. 6. 20:03
 4/30 anonim ***** válasza:
53%

Nem, ugyanis totál érdektelen számomra, hogy meleg aktivista vagy...Mit kerdezhetnék?

Én meg szeretem, ha egy csinos csaj bebipisil a farmerjába a kedvemért, miközben szopikázik, utána 3 orgazmusig kémyeztetem.

Fogadjunk ez téged sem érdekel.

48/f

2022. febr. 6. 20:03
 5/30 anonim ***** válasza:
27%

Egy hülye kollégám mindig azt mondta nekem.:"aki hülye, az hülye is marad!"

Nevesződj homofób emberekkel, felesleges. Inkább másba öld az energiád.

2022. febr. 6. 20:04
 6/30 A kérdező kommentje:

Meleg, mint homoszexuális emberként értettem és nem fáj a fenekem, mert nincs párom és nem szexelek egy ideje.

Én magam részéről, nem érzek előnyöket abból, hogy meleg lennék... talán ha informatikusnak tanultam volna és bekerültem volna egy középvezetői pozícióba egy multinál és nap mint nap aláznom kellene a munkatársaimat, akkor lehet, de nem dolgozok ilyet.

2022. febr. 6. 20:06
 7/30 anonim ***** válasza:
85%

6# ...csak jelzem, ha valami nem érdekel, semleges számomra, az NEM azt jelenti, hogy elítélem...

5# ös

Látod, itt a baj, ti egyből homofobnak akartok kikiálltani.

2022. febr. 6. 20:08
 8/30 A kérdező kommentje:
Bocs, nem dolgozok multinál, hanem egy lehetőség keretében külföldön élek, és itt dolgozok... és még maradnék 1 évet, egy másik ösztöndíj forma keretében...
 9/30 anonim ***** válasza:
72%

Úristen... Itt nyer értelmet MZP ostobázása

"Fáj a segged?" meg "Én meg szeretem, ha egy csinos csaj bebipisil a farmerjába a kedvemért"

A kérdező arról vár kérdéseket, hogy AKTIVISTAKÉNT MIT CSINÁLT EGY MEGYESZÉKHELYEN. Nem a szexuális életéről kell faggatni, hogyan tudtok szándékosan ilyen szinten félreértelmezni dolgokat? Aktivista volt, és a tevékenységével kapcsolatban vár kérdéseket azoktól, akik esetleg nincsenek képben vele, hogy a melegeket milyen sértések érik, vagy hogy hogyan tud valaki másik jogaiért küzdeni egy településen. Ezt tényleg ilyen nehéz értelmezni?

10/30 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom feltűnt-e, hogy itt neked mint kérdező kell egy kérdést feltenni, és akkor mások válaszolnak rá. Ennél fogva jelentettem a kérdésed. Ja, és teljesen hidegen hagy, hogy meleg vagy.
2022. febr. 6. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!