Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én nem látom azt, hogy a...

Csak én nem látom azt, hogy a Mi Hazánk Mozgalom egy picit is megemlékezett volna a holokauszt nemzetközi emléknapjáról?

Figyelt kérdés

Nem láttam olyan pártot, amelyik csak egy kép, vagy videó, vagy egy poszt formájában nem emlékezett meg volna róla.

Sok politikus a saját Facebook vagy Youtube oldalán is megemlékezett a világtörténelem egyik legnagyobb népirtásáról, amiben a halottakat 9-11 millió ember teszik (nagyobb szám mint Magyarország népessége), közülük 600ezer ember Magyar volt.

Megnéztem a Mi Hazánk Facebook oldalát, Youtube csatornáját, Tiktokját, de sehol semmi, pedig már egy nap eltelt azóta.

Mi erről a véleményetek?

2022. jan. 28. 05:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
73%

Ha a zsidóság ekkora háttérhatalom, miért sikerült tömegestül írtani? Ha ők uralkodtak, hogy kerültek hatalomra a nácik?

Lehet hogy a vezetésben sok zsidó volt, de a nagyrészük csóró paraszt volt (mármint földműves)

Ezeket a magyar szomszédok elvitették, a házakat meg elfoglalták, kifosztották.

Ez nem magyar gyalázás, hanem egyszerű TÉNY.

Vagyis azzal magyarázni a zsidó írtást hogy "megérdemelték" meg hogy "gonosz zsidók" egyszerű náci ostobaság.

2022. febr. 10. 16:42
 72/73 anonim ***** válasza:
77%

[link]

Innen másoltam a szöveget...

2022. febr. 10. 19:38
 73/73 anonim ***** válasza:
28%
#71 Miből gondolod, hogy sikerült irtani őket? És összefogással minden hatalmat meg lehet dönteni.
2022. febr. 12. 13:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!