Csak én nem látom azt, hogy a Mi Hazánk Mozgalom egy picit is megemlékezett volna a holokauszt nemzetközi emléknapjáról?
Nem láttam olyan pártot, amelyik csak egy kép, vagy videó, vagy egy poszt formájában nem emlékezett meg volna róla.
Sok politikus a saját Facebook vagy Youtube oldalán is megemlékezett a világtörténelem egyik legnagyobb népirtásáról, amiben a halottakat 9-11 millió ember teszik (nagyobb szám mint Magyarország népessége), közülük 600ezer ember Magyar volt.
Megnéztem a Mi Hazánk Facebook oldalát, Youtube csatornáját, Tiktokját, de sehol semmi, pedig már egy nap eltelt azóta.
Mi erről a véleményetek?
" Mienk ". Ez a része meg inkább az lesz, amit írtam, hogy úgymond kötelességből teszik ki a pártok akik kiteszik. Picit olyan ez mint a Trianon ha hasonlítani kell valamihez. Mindenhol emgy hogy emlékezni, emlékezni, közben az emberek jó része a mai napon él, és nem a múltban, illetve nem is nagyon érinti már meg.
Nem azt mondom, hogy elfelejteni kell, csak az ilyen " kötelezően kiteszem " szerintem rosszabb mintha simán, őszintén nem foglalkozik vele.
Ne magadból indulj ki. Hogy ki teszi kötelességéből azt nem a te tiszted megállapítani, ez otrombaság. Ráadásul a kötelesség is része a megemlékezésnek. Hisz így nevelnek minket kisiskolás korunktól kezdve. Ez semmit nem vesz el a tiszteletből.
De persze a mi hazánktól neis várjunk el sokat.
Most épp politikai pártokról van szó. Számukra pedig ez bárhonnan nézzük egyfajta marketing. Lehetne rengeteg másik kényes témát felhozni, de ettől az a része még tény marad, hogy úgy fognak tenni, ahogy úgymond " elvárják " tőlük.
Most ott egy egyszerű példa, csak épp legyen egy teljesen fiktív dolog a kérdés. A lényeg, hogy mondjuk legyen egy 50 fős párt. Ha a nyilvánosság előtt kell erről a kényes témáról nyilatkozniuk minden tag azt fogja mondani ami úgymond az elvárt. Ha névtelenül kérdeznénk meg őket egyenként, akkor meg lehet mindenki épp az ellenkezőjét mondaná.
Amúgy van is ennek a jelenségnek valami neve is, csak nem tudom azt így most. De a lényege ez neki, hogy egy adott közösség akár teljesen más képet festhet magáról egészében mint a tagjai külön-külön.
Viktor batyad megemlekezett?
Vele foglalkozz!Nem tudtok mar masba belekotni,de unalmas lehet az elet,igaz?
Mi Hazank-kal nem kell foglalkozni
Január 19-én volt a magyarországi németek kitelepítésének emléknapja.
Gondolom az erről való hallgatás is felháborít.
Hitler és a nácik miatt meghalt kb 10 millió ember,
Sztálin és a kommunizmus miatt meghalt kb 50 millió ember!
akkor?
15
A Délvidéki mészárlás a Hideg napok következménye volt.
16
Igen, ő megemlékezett
18
Igen, az is felháborít. Hiszen a Magyarországon lévő németek már tulajdonképpen Magyarok. Van egy közszereplő is, akinek kettészakadt így a családja.
19
Nácik robbantották ki a második világháborút, ahol az áldozatok száma 73 millió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!