Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én nem látom azt, hogy a...

Csak én nem látom azt, hogy a Mi Hazánk Mozgalom egy picit is megemlékezett volna a holokauszt nemzetközi emléknapjáról?

Figyelt kérdés

Nem láttam olyan pártot, amelyik csak egy kép, vagy videó, vagy egy poszt formájában nem emlékezett meg volna róla.

Sok politikus a saját Facebook vagy Youtube oldalán is megemlékezett a világtörténelem egyik legnagyobb népirtásáról, amiben a halottakat 9-11 millió ember teszik (nagyobb szám mint Magyarország népessége), közülük 600ezer ember Magyar volt.

Megnéztem a Mi Hazánk Facebook oldalát, Youtube csatornáját, Tiktokját, de sehol semmi, pedig már egy nap eltelt azóta.

Mi erről a véleményetek?

2022. jan. 28. 05:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
87%

Igen, nyilván a 70 éves Pista bácsi ahogy hazajött a mezőről aratni, ment is verni a zsidókat, hihető.

Hajtották őket, mint a marhákat? A szerbek meg bedarálták az embereket az enyvgyárba. A mongolok betörtek a faluba, megerőszakoltak a csecsemőtől az öregemberig mindenkit, megölték őket, a fejüket karóra tűzték és mentek tovább. A belgák kiraboltak minden egyes kongói falut, a férfiakat lemészárolták (esetleg besorozták őket az emberkereskedők elleni háborúba), a nőket, gyerekeket és időseket meg elvitték a bányába követ fejni (deja vu). De igen, a nyilasok marhavagonban vitték a “rabokat”, ezért mi vagyunk az emberiség legalja.

2022. jan. 29. 10:11
 42/73 anonim ***** válasza:
95%
#39 Csak a tizenöt millió fős Wehrmacht. Amúgy mi voltunk az egyetlenek, akik elítélték a háborús bűnöseiket (bácskai népirtás), az ilyenért máshol kitűntetés járt.
2022. jan. 29. 10:15
 43/73 anonim ***** válasza:
0%

Nem az a lényeg hogy 2000 évvel ezelőtt a mongolok levágták 10 ember fejét.

Szóval megölök 600 csecsemőt 245 kisgyereket 384 nőt 492 férfit. Az semmi!!!

A mongólok 2x ennyit öltek meg! Szinte ártatlan vagyok!

Mindig ezzel akarják megmagyarázni, hogy a másik mégtöbbet ölt.

2022. jan. 29. 10:46
 44/73 A kérdező kommentje:

Nyilván el lehet terelni ezt a témát avval, hogy mit csináltak a mongolok, belgák stb. De amit a belgák csináltak arról a belgáknak és az áldozataiknak kell negemlékezniük. Különben arról amit a mongolok csináltak arról szerintem mi is negemlékezhetnénk. Ott áldozatok voltunk, amíg a holokausztban elkövetők és áldozatok is egyszerre. De azt nem tagadom, hogy valamennyire rá voltunk kényszerítve.

(Még egyszer mondom)

2022. jan. 29. 11:39
 45/73 anonim ***** válasza:
71%
Ez butaság, hisz nem asszimilálódott, nem baráti kisebbségekről van szó, hanem a kommunizmust vezető, ma is magyarellenes értelmiségű kisebbségről, amelyet minden időben üldözött minden más nép. Nem volt sok újdonság az akkori üldözésben, legfeljebb a szervezettsége, mértéke. Ha már itt tartunk, a cigány holokausztra kéne emlékezni, ők azért nem annyira ártanak sokan másoknak, esetleg dolgoznak, sőt sokkal inkább asszimilálódnak is, mint a zsidók (bár ők is csak max. 1-2%-ban). A dánon, norvégon kívül minden más nép üldözte akkor őket. Tehát ostobaság ezért a magyarokra kenni a felelősséget. Ez volt a korszellem. Ahogy 500 éve a karóba húzás is normális volt.
2022. jan. 29. 12:31
 46/73 anonim ***** válasza:
0%

„Ha a magyarok vaskövetkezetességgel tagadták volna meg a német kívánságot a zsidókérdésben, annak megoldására sor nem kerülhetett volna. Nyomás lett volna, de – az 1944-es év már »krízisév« volt – nem lett volna hatalmi erő egymillió ember megjelölésére, összefogására és deportálására. Ez egy olyan hatalmas rendőri feladat, amelynek elvégzését három hónap alatt csak a lelkes magyar teljes hatósági és karhatalmi apparátus tette lehetővé. Kívülről nem tudtak volna megfelelő erőt hozni e célra, mert csak az tudta volna elvégezni, amelyik az országot, népét ismeri s a nyelvet beszéli. Eichmannak csak igen kis törzse volt. Ilyen gyorsan és ennyire súrlódásmentesen – csak a magyar kormány teljes segítségével volt lehetséges.”

Az volt a divat igen, de senki se kényszerítette a magyarokat.

2022. jan. 29. 12:57
 47/73 anonim ***** válasza:
76%
Jó tudni, hogy még Eichmannt is megdöbbentette,a mit a magyarok tettek, mi szerveztük az egész holokausztot, szegény nácik megpróbálták megakadályozni, de nem sikerült... A kérdéssel együtt ez tipikus önsajnáltató ajvékolás. Ami nem tudom, kinél hatásos, engem sosem érdekelt ez a holotéma. Főleg a zsidók mentalitását látva...
2022. jan. 29. 13:45
 48/73 anonim ***** válasza:
86%

#19 és #29 vagyok

Kedves kérdező, te most tényleg a nácikat rosszabbnak tartod mint a kommunistákat? a világháború nem csak a németek miatt robbant ki! ha simán azt nézzük hogy hány embert öltek meg akkor a kommunisták sokkal többet! az hogy 1 világháború folyt közbe nehogy már a németek számlájára írjuk! jó persze miattuk IS kirobbant de a németek nélkül is kirobbant volna! de ameddig a nácik 1 elmebeteg ideológiában hittek és ezért írottak ki sok embert addig a kommunisták miatt azért halt éhen sok sok ember hogy qrva gazdag luxus kürölmények közt éljenek a vezetők, Hitler legalább gondolt a népére! bár 1 elmebeteg gyilkos volt attól még nem rosszabbak mint a komcsik! sőt! a komcsik rosszabbak! a kommunisták lesz.rták az egész népüket, országot, gazdaságot, mindent! csak magukra gondoltak! a nácikban legalább volt annyi hogy nem hagyták a saját népük éhezni... szóval f.szság a komcsikat szent jóknak beállítani! csak kína miatt 1,3 MILLIÁRD, nem millió, milliárd! ember él diktatúrában!

2022. jan. 29. 19:12
 49/73 anonim ***** válasza:
77%
Hitler miett is éhenhalt pár ember.
2022. jan. 30. 14:27
 50/73 anonim ***** válasza:
70%
Ez van, Slomó, már mindenki unja a kacsameséteket. Neked is túl kéne tenni magad rajta, vagy ha nem is, legalább hihetővé tenni a sztorikat. Faajtók, szimfonikus zenekar, úszedence és Tom&Jerry kaliberű kivégzések? Nemár.
2022. febr. 5. 19:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!