Csak én nem látom azt, hogy a Mi Hazánk Mozgalom egy picit is megemlékezett volna a holokauszt nemzetközi emléknapjáról?
Nem láttam olyan pártot, amelyik csak egy kép, vagy videó, vagy egy poszt formájában nem emlékezett meg volna róla.
Sok politikus a saját Facebook vagy Youtube oldalán is megemlékezett a világtörténelem egyik legnagyobb népirtásáról, amiben a halottakat 9-11 millió ember teszik (nagyobb szám mint Magyarország népessége), közülük 600ezer ember Magyar volt.
Megnéztem a Mi Hazánk Facebook oldalát, Youtube csatornáját, Tiktokját, de sehol semmi, pedig már egy nap eltelt azóta.
Mi erről a véleményetek?
Igen, nyilván a 70 éves Pista bácsi ahogy hazajött a mezőről aratni, ment is verni a zsidókat, hihető.
Hajtották őket, mint a marhákat? A szerbek meg bedarálták az embereket az enyvgyárba. A mongolok betörtek a faluba, megerőszakoltak a csecsemőtől az öregemberig mindenkit, megölték őket, a fejüket karóra tűzték és mentek tovább. A belgák kiraboltak minden egyes kongói falut, a férfiakat lemészárolták (esetleg besorozták őket az emberkereskedők elleni háborúba), a nőket, gyerekeket és időseket meg elvitték a bányába követ fejni (deja vu). De igen, a nyilasok marhavagonban vitték a “rabokat”, ezért mi vagyunk az emberiség legalja.
Nem az a lényeg hogy 2000 évvel ezelőtt a mongolok levágták 10 ember fejét.
Szóval megölök 600 csecsemőt 245 kisgyereket 384 nőt 492 férfit. Az semmi!!!
A mongólok 2x ennyit öltek meg! Szinte ártatlan vagyok!
Mindig ezzel akarják megmagyarázni, hogy a másik mégtöbbet ölt.
Nyilván el lehet terelni ezt a témát avval, hogy mit csináltak a mongolok, belgák stb. De amit a belgák csináltak arról a belgáknak és az áldozataiknak kell negemlékezniük. Különben arról amit a mongolok csináltak arról szerintem mi is negemlékezhetnénk. Ott áldozatok voltunk, amíg a holokausztban elkövetők és áldozatok is egyszerre. De azt nem tagadom, hogy valamennyire rá voltunk kényszerítve.
(Még egyszer mondom)
„Ha a magyarok vaskövetkezetességgel tagadták volna meg a német kívánságot a zsidókérdésben, annak megoldására sor nem kerülhetett volna. Nyomás lett volna, de – az 1944-es év már »krízisév« volt – nem lett volna hatalmi erő egymillió ember megjelölésére, összefogására és deportálására. Ez egy olyan hatalmas rendőri feladat, amelynek elvégzését három hónap alatt csak a lelkes magyar teljes hatósági és karhatalmi apparátus tette lehetővé. Kívülről nem tudtak volna megfelelő erőt hozni e célra, mert csak az tudta volna elvégezni, amelyik az országot, népét ismeri s a nyelvet beszéli. Eichmannak csak igen kis törzse volt. Ilyen gyorsan és ennyire súrlódásmentesen – csak a magyar kormány teljes segítségével volt lehetséges.”
Az volt a divat igen, de senki se kényszerítette a magyarokat.
#19 és #29 vagyok
Kedves kérdező, te most tényleg a nácikat rosszabbnak tartod mint a kommunistákat? a világháború nem csak a németek miatt robbant ki! ha simán azt nézzük hogy hány embert öltek meg akkor a kommunisták sokkal többet! az hogy 1 világháború folyt közbe nehogy már a németek számlájára írjuk! jó persze miattuk IS kirobbant de a németek nélkül is kirobbant volna! de ameddig a nácik 1 elmebeteg ideológiában hittek és ezért írottak ki sok embert addig a kommunisták miatt azért halt éhen sok sok ember hogy qrva gazdag luxus kürölmények közt éljenek a vezetők, Hitler legalább gondolt a népére! bár 1 elmebeteg gyilkos volt attól még nem rosszabbak mint a komcsik! sőt! a komcsik rosszabbak! a kommunisták lesz.rták az egész népüket, országot, gazdaságot, mindent! csak magukra gondoltak! a nácikban legalább volt annyi hogy nem hagyták a saját népük éhezni... szóval f.szság a komcsikat szent jóknak beállítani! csak kína miatt 1,3 MILLIÁRD, nem millió, milliárd! ember él diktatúrában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!