Csak én nem látom azt, hogy a Mi Hazánk Mozgalom egy picit is megemlékezett volna a holokauszt nemzetközi emléknapjáról?
Nem láttam olyan pártot, amelyik csak egy kép, vagy videó, vagy egy poszt formájában nem emlékezett meg volna róla.
Sok politikus a saját Facebook vagy Youtube oldalán is megemlékezett a világtörténelem egyik legnagyobb népirtásáról, amiben a halottakat 9-11 millió ember teszik (nagyobb szám mint Magyarország népessége), közülük 600ezer ember Magyar volt.
Megnéztem a Mi Hazánk Facebook oldalát, Youtube csatornáját, Tiktokját, de sehol semmi, pedig már egy nap eltelt azóta.
Mi erről a véleményetek?
„A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire."
Ezt nem én írtam,csak bemásoltam.
52#
És ezt azért másoltad be mert??
Utolsó illik ide.
"kéne már felejtened - a legifjabb generáció legalább felének már fogalma sincs a témáról, legfeljebb néha hallják, hogy húderossz volt"
Ne viccelj, a vidéki magyarok 90%-a ebben él, hogy retteg a cigányoktól, meg hangoztatja, hogy bárcsak mindet elvinnék műtrágyának. Migránsozás is hasonló, kb úgy vannak vele, hogy nem kell ide még több migráns (cigány kinézetű terrorista iszlám bűnöző)
Senkit se érdekel, mégis 12 éve hatalmon van a fidesz, aminek a legfőbb üzenete az, hogy soros a szuperzsidó be akar hozni egy csomó migráns-cigányt.
Vagyis magyarországon jelenleg is a 2 legnagyobb főellenség a zsidó meg az ázsiai migráns/cigány.
A holokausztban is főleg ezeket írtották. Túlzás lenne azt mondani hogy senkit se érdekel.
Te csak azért akarod elfelejteni, mert sejted, hogy büszke nem lehetsz rá, mert ez inkább szégyen. A szégyent meg el kéne felejteni. De ez nem így megy.
52-56#
Ez jó nagy katyvasz lett.
Szóval a magyar az szemét mert kirekesztő, és rasszista.
(Ha a vidék 90% a így vélekedik, egy bizonyos népütípusról, akkor biztos velük a baj?)
És Te, aki nyilván jobb és különb vagy, hoztál egy olyan írományt, ami úgy kezdődik, hogy:
A magyar genetikusan allatvaló.
Mekkora szerencse hogy Te nem álltalánositasz, és degradálsz származási alapon! :)
Nem katyvasz.
A magyarság 90%-a most is bármikor gyilkolna, ha megtehetné. Azért annyira frusztráltak a mihazánkos nácik, mert nem gyilkolhatnak.
Vagyis gyilkolhatnak, de tudják hogy kik várják a börtönben, meg azt is hogy mi fog történni.
Vagyis a saját gyávaságuk frusztrálja őket a legjobban.
58#
Aha, és te megkérdezted a 90%ot?
Nem durva általánosítás ez? Vagy a magyarság kárára szabad, de amikor a cigányságot kötő össze valaki a bunozésel, az rögtön náci? :))
Vajon mit jelent az, hogy 'tudják kik várnak őket a börtönben '
Csak nem arra utalsz hogy teli van a cigányokkal a börtön?
Vajon miért? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!