Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én nem látom azt, hogy a...

Csak én nem látom azt, hogy a Mi Hazánk Mozgalom egy picit is megemlékezett volna a holokauszt nemzetközi emléknapjáról?

Figyelt kérdés

Nem láttam olyan pártot, amelyik csak egy kép, vagy videó, vagy egy poszt formájában nem emlékezett meg volna róla.

Sok politikus a saját Facebook vagy Youtube oldalán is megemlékezett a világtörténelem egyik legnagyobb népirtásáról, amiben a halottakat 9-11 millió ember teszik (nagyobb szám mint Magyarország népessége), közülük 600ezer ember Magyar volt.

Megnéztem a Mi Hazánk Facebook oldalát, Youtube csatornáját, Tiktokját, de sehol semmi, pedig már egy nap eltelt azóta.

Mi erről a véleményetek?

2022. jan. 28. 05:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
80%

Mondjuk nálunk nem sokan okoztak nagyobb kárt, mint ti."

Kik?

Az irománynak ez a lényeges része:

"magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat"

Ez teljesen igaz.

2022. febr. 9. 08:39
 62/73 anonim ***** válasza:
63%
Ja, ahogy 278 másik népre is igaz, ahogy az is, hogy levegőt vesznek. A zsidókat meg minden nép utálja, semmi új nem volt az ún. holokausztban, ezért nem érez senki felelősséget. Mellesleg kikerülhetetlen volt. Meg alig 20 évvel előtte a zsidók diktatúrát rendeztek az országban, és feloszlatták a haderőt a háborúban. De azóta sem folytatnak nemzeti tevékenységet... Egy teljes holokauszt amúgy megakadályozta volna a kommunizmust, ami sokkal fontosabb, sokkal több, valóban ártatlan, fehér áldozatot szedett.
2022. febr. 9. 09:33
 63/73 anonim ***** válasza:
75%

Butaság utolsó, pontosan azt csinálod amit linkeltem. Észre se veszed.

Ez a kifogás, hogy a zsidókat mindenki utálja? Vagyis minden zsidó ugyanúgy bűnös.

Akkor minden magyar ugyanúgy bűnös a holo miatt.

Kelet eu-ban kb minden trianoni ország utálja a magyarokat, az is elkerülhetetlen volt. Mégis a magyarság legnagyobb tragédiája. 100 éve mondják hogy mekkora tragédia.

2022. febr. 9. 17:30
 64/73 anonim ***** válasza:
70%
Cionista böszmeség. A zsidóság a kommunizmus fő irányítója volt. Hogy mindegyik bűnös-e, nem tudom. De majdnem mindegyik, a vérükben van más emberek lenézése, kihasználása, a rasszizmus, és sok minden más. Jelenleg is elnyomják az arabokat, még az országukat is lopták. Vagy minden zsidó bűnös, vagy minden magyar, a kettő egyszerre nem megy. A magyarok 99%-a nem gyilkos, nem bűnöző, tehát nem lehet felelős a holokausztért. A zsidóságnak a 99%-a viszont a másik oldalon van, nagy részük az arabok elnyomásában is részt vesz, a világban sehol sem asszimilálódnak.
2022. febr. 9. 17:49
 65/73 anonim ***** válasza:
73%

Ez meg náci böszmeség.

"a vérükben van más emberek lenézése, kihasználása, a rasszizmus, és sok minden más."

Átlag magyar. Nincs olyan nép amit a magyar nem néz le. De nem fogom felsorolni az összes országot. Pl románok szőrös talpú cigányok ellopták a területet, szlovákok nem is léteznek nincs történelmük ellopták a területet. Németek a haldokló nyugat lipsi migránsfertő. Vagy pl rizs zabáló rabszolga sárgák stb

Ebben az a szánalmas hogy még a 100x sikeresebb népeket is lenézik. Mert azt hiszik hogy a magyar a csúcs. Vagyis csak azt akarják hinni, pedig tudják hogy nem igaz...

2022. febr. 9. 19:17
 66/73 anonim ***** válasza:
63%
Nem, a magyarok nem néznek le mindenkit...Csak realista. A románok tényleg olyanok. A zsidó vallás viszont közismert. Nem tudom, miért kell itt hazudozni. Senki sem veszi be, csak maguk, zsidók, ezt a hazudozásukat. Inkább gyakoroljon önkritikát! Maguk lopták az államukat, nem mi.
2022. febr. 9. 19:28
 67/73 anonim ***** válasza:
65%
A magyarok tényleg olyanok, te meg mindenkit zsidónak hiszel aki nem ért 1et a náci baromságokkal.
2022. febr. 9. 19:48
 68/73 anonim ***** válasza:
28%

65#

Egyet értettem veled addig míg nem kezdtél átlag magyorozni, meg negatívan általánosítani a népünkkel szemben.

"Átlag magyar. Nincs olyan nép amit a magyar nem néz le"

Ezen a ponton lettél ugyanaz mint amivel vitatkozol.

Az meg külön gyomorforgató hogy más nép védelme mellet visszont lándzsát törsz.

Kikérd az álltalánositást, a sajátunkat meg lenézed és gond nélkül alltalánositasz!

2022. febr. 10. 06:03
 69/73 anonim ***** válasza:
33%
Az a különbség hogy az átlag magyar tényleg olyan. Zsidók meg nem is léteznek, mert én még 1et se láttam.
2022. febr. 10. 08:08
 70/73 anonim ***** válasza:
76%
Így van, egyik válaszoló. Egy értelmes embernek leesik, hogy itt magyarellenesség-, hazugságról van szó, mikor a magyarokat szidják, hazugságokat terjesztve róluk, általánosítva. Egy szó sem igaz ebből. Csak egy utolsó gazember, bunkó terjesztene ilyet a magyarokról. Valószínűleg vagy egy kommunista magyargyűlölő, vagy egy a témában érintett kisebbséghez tartozó, esetleg román vagy hasonló tenne ilyet. És persze már nem is léteznek zsidók, LOL. Csak a legerősebb identitású nép a világon... Ami ebből következik, hogy jó eséllyel a másik oldalnak sok dologban igaza van, akikkel az ilyen hazug brigantik vitatkoznak. A szóban forgó nép valóban elnyomja a palesztinokat, valóban döntő szerepet vállalhatott a kommunizmusban és nemzetellenes cselekményekben. (Tudjuk, hogy gyakorlatilag nem volt magyar a kommunista rezsimben 1919-ben.)
2022. febr. 10. 11:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!