Egy IGAZI FÉRFI hogy képes a melegpropagandista ellenzékre szavazni?
#50 (jan. 30. 23:47)
"Annyira rossz emlékű az akkori összefogás, hogy most csuklóból elutasítják?
Nagyon tisztelem az Együttet, az akkori politikájukat végképp, de biztos vagyok benne, hogy most nem az összefogás az Orbán-rendszer leváltásához vezető út. Ahogy Ceglédi Zoltán szokta mondani, lehet, hogy valaki nagyon szereti a Gundel-palacsintát, a gulyáslevest és a tökfőzeléket külön-külön, de
ha összeturmixoljuk ezeket, az mégiscsak moslék. Megpróbálták 2014-ben, nem jött össze, most másra van szükség." - Soproni Tamás által 2017. augusztus 18-án adott interjúból származó idézet
Budapest VI. kerület
Választásra jogosult: 30.630 fő
Megjelent: 12.945 fő
Távol marad: 17.685 fő
Urnában lévő, lebélyegzett szavazólapok száma: 12.929
Érvénytelen, lebélyegzett szavazólapok száma: 206
Érvényes szavazólapok száma: 12.723
Soproni Tamás (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP) 7.314
Hassay Zsófia (Fidesz-KDNP) 5.409
forrás: [link]
Jó olvasást és gondolkodást!
#53 (tegnap 17:24) és #54 (tegnap 17:56)
Veled ellentétben én napi szinten 3-4 keresztrejtvényt megfejtek, mégpedig önerőből. A legidősebb húgom valamivel több mint 40 évet lehúzott az egészségügyben, a legkisebb húgom 20+ éve pedagógus, a két legkisebb (még élő) öcsém gépészmérnök, jómagam közel 4 évtizedet lehúztam szakácsként. Sőt közel 2 évtizedig egy étterem konyhájáért magam feleltem (beosztottjaim voltak). Ennyit a kicsi IQ-ról.
#56 (ma 7:51)
A helyzet az, hogyha az Ellenzék egyes szavazói - akik mindenfajta diszkriminatív, megbélyegző megjegyzés ellenére - képesek még Márki-Zay Péterre (DK, Jobbik, LMP, MSZP, Momentum, Párbeszéd) vagy Toroczkai Lászlóra (Mi Hazánk) szavazni, azok az igazi balfácánok.
#57 (ma 14:37)
Lehet a nevemen ércelődni. Azoktól jobban elfogadom, akik képesek megosztani a regisztrációkor megadott felhasználói nevüket.
Szerintem sokkal inkább a hozzád hasonlók járatják le magukat.
Mivel ezek fényévekkel jobbak a tolvaj gyűlöletkeltő fidesznél.
A fidesz a gazdagok és a multicégek pártja. A fidesz neoliberális.
Kedves T. Gábor.
Esetleg a következők sokkal fontosabbak lehetnek: Mindenben azonnal változás lesz,pozitív változás! Újra megkapja az ország az EU-s pénzeket! Nem kell orosz és kínai fennhatóságtól tartani! Nem tűnnek el a közpénzek alapítványok mocskos bugyraiban! Nem épül több teljesen felesleges stadion.Megjegyzem,az eddig épültek az enyészeté lesznek,mert közpénz nélkül veszteséges az üzemeltetés! Nem lesz fenyegetés,uszítás,gyűlölet keltés! Nem lesz KLIK!Választható tankönyvek,normális tananyag! Megszűnik a politikai nyomásra működő állami szervek! Nem lesz korrupció ami átszövi az egész politikát és a kiskirályok azt csinálnak amit ők akarnak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!