Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy IGAZI FÉRFI hogy képes a...

Egy IGAZI FÉRFI hogy képes a melegpropagandista ellenzékre szavazni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 26. 18:21
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
81%

Bírom, hogy mindig az "én 100% heteró vagyok" típusú "férfiak" rettegnek mindig a legjobban a melegektől:D

Pedig már elég rég kimutatta a pszichológia, hogy az ilyen rettegés leggyakoribb alapja az, hogy az illető nem biztos a saját szexualitásában.

Egyébként meg nézzük profán alapon a dolgot:

Minél több meleg van, annl több csaj jut neked.

2022. jan. 26. 22:32
 22/68 anonim ***** válasza:
81%
És mesélj kérdező, milyen az IGAZI férfi szerinted? A sörhasú, asszonyverő tahó az a te szótáradban, akinek az értelmi szintje a bu.zizásig terjed?
2022. jan. 26. 23:27
 23/68 anonim ***** válasza:
85%
Értem én a kérdező logikáját de aki nem homofób és/vagy elfogadó annak nem sértés az ha melegnek nézik.:)
2022. jan. 27. 07:31
 24/68 anonim ***** válasza:
66%
Én nem érem a logikáját. Mi neki az igazi férfi? Mert számomra nem attól férfi valaki hogy nőbe lógatja a farkát....
2022. jan. 27. 09:32
 25/68 anonim ***** válasza:
85%
A logikája az, hogy homofób és neki ezért sértés az, ha leb*izzák. Így akinek bármi köze van a melegekhez az b*i ugyanúgy vagy nem igszi férfi. Nem véletlenül írta csupa nagybetűvel. Most már érted?
2022. jan. 27. 09:44
 26/68 anonim ***** válasza:
81%
Ja, hogy tahó , aki azt hiszi hogy ha valaki nem olyan korlátolt és csökött agyú mint ő, az nem férfi. Értem. Bár elég szánalmas , korlátolt látásmód. Szólok már a férjemnek, hogy ő nem férfi, mert ő nem ilyen tahó.
2022. jan. 27. 09:54
 27/68 anonim ***** válasza:
91%

Igen, látszik a kettős mérce, ami Völner még csak "gyanú" (értsd hangfelvételes bizonyíték), az már tény, hogy Gyurcsány meg Karácsony lop, csal, hazudik. :DDD

Szánalmas.

Ha náluk tényleg lett volna valami, akkor le kéne őket csukni. Nem fideszesek, szóval a fidesznek is jól jönni, mint kampány téma.

Azért nem csukták le őket, mivel nincs semmi, még nyomozás se. Ellenben már annyit loptak csaltak a fideszesek, hogy pl. Völner belebukott.

Csak az a helyzet, hogy ennél sokkal durvábbakat is tudni jó pár fideszesről, akik még mindig pozícióban vannak.

2022. jan. 27. 09:57
 28/68 anonim válasza:
91%
Remélem te nem tekinted magadat igazi férfinak
2022. jan. 27. 10:17
 29/68 anonim ***** válasza:
13%
A kolléganőim mindig azt mondjak, hogy attól férfi valaki, ha megmondja a nőnek, és amikor kell, az asztalra csap, és nem úgy néz ki, mint a mai divatgyerekek.
2022. jan. 27. 12:22
 30/68 anonim ***** válasza:
73%
Az aztán megint marhára fontos hogyan nézki. Persze vannak akiknek ilyen gondtalan az élete.
2022. jan. 27. 12:25
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!