Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kósa Lajos bácsit miért nem...

Kósa Lajos bácsit miért nem zárta ki a fidesz, amikor kiderült, hogy nyolc éven keresztül egyetemi diplomát íratott be magának, pedig nincs is neki?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jan. 23. 16:58
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
83%

Aki szerint himi-humi a kommunikáció szak, az végezze el. A teljesség igénye nélkül, hogy miket kell ott tanulni:

- Kvalitatív társadalomkutatás elmélete és módszertana

- Pragmatika

- Információs társadalom (ez kb. mint egy prog-mat szak, kbszott kemény)

- Diskurzuselemzés

- Értelmezés és intertextualitás

- Hypertext

- Szemiotika (még olvasni is rossz)

Csak nagyon buta emberek gondolják azt, hogy a komm. szak sétagalopp. Keményebb, mint a magyar nyelv szak.

2022. jan. 24. 18:31
 52/59 anonim ***** válasza:
13%
Ha 3 félév alatt el lehet végezni, akkor bizony himi-humi.
2022. jan. 24. 18:47
 53/59 anonim ***** válasza:
80%
De nem lehet. Hol lehet? Mutassd! Mert ilyet én is tudok, hogy beböfögöm, hogy ÁOK szakot el lehet végezni mondjuk négy fél év alatt, de ameddig ezt nem támasztom alá, addig ez csak duma marad. Lássuk, mutasd, hol adnak akkreditált, államilag elismert felsőfokú végzettséget három féléves tanulmányért!
2022. jan. 24. 18:51
 54/59 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ez keveri a szezont a fazonnal, a szemesztert a teljes tanévvel. Három félévre sehol nem adnak diplomát. Na és mit jelent ez? Hogy ennek sincs diplomája, és ezért nincs fogalma sem az egészről. Ami persze nem baj, mert nem kell, hogy mindenkinek diplomája legyen, kellenek dolgozók a robotba is. De akkor miért okoskodik a dologról, ezt nem értem...?!
2022. jan. 24. 18:56
 55/59 anonim ***** válasza:
15%
Konkrétan kollégám volt, aki a '90-es években szerzett ilyen diplomát. Ráadásul egyetemi végzettséghez kötött posztra helyezték. Talán a HH féle főiskolán (BMI). Nem láttam a diplomáját. Mára -remélem- ezek megszüntek.
2022. jan. 24. 19:01
 56/59 anonim ***** válasza:
83%

55, Konkrétan a kollégád vagy hazudik, vagy te tudod rosszul, ami nem lenne baj, csak akkor tényleg, miért okoskodsz?

A Havas Henrik féle iskola a József Attila Tudományegyetem, később névváltoztatás után a Szegedi Tudományegyetem keretein belül működött. A bolognai rendszer előtt öt éves képzés volt, kommunikácó - magyar szakkal, a bolognai után három éves, főiskolai diplomát adó alapképzéssé alakult át, kommunikáció - médiatudomány szakpárral. Sosem volt ott három féléves, felsőfokú, államilag elismert és akkreditált végzettséget nyújtó képzés. Azért nem volt, mert ilyen nem létezik, máshol sem. Volt ott egy média szakközépiskola, de az sem három féléves, hanem érettségire alapozó képzést adott.

Egészen elképesztően döbbenetes, hogy mennyire nem vagytok képben ezekkel a dolgokkal. Ami - hangsúlyozom - nem baj. De a kérdés újfent csak az: akkor miért okoskodtok ilyen kérdésekben?

2022. jan. 24. 19:25
 57/59 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. jan. 28. 20:40
 58/59 anonim ***** válasza:
13%
Nagyobb gond, hogy páran olvasni sem tudnak. Szerencsére dolgoztak a modik.
2022. jan. 29. 12:48
 59/59 A kérdező kommentje:
Igen?
2022. jan. 29. 13:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!