Kósa Lajos bácsit miért nem zárta ki a fidesz, amikor kiderült, hogy nyolc éven keresztül egyetemi diplomát íratott be magának, pedig nincs is neki?
"Hát az, hogy 5 évig ott tanult, de aztán már nem diplomázott le, nem akkora csúsztatás"
Értem. Akkor mi a legmagasabb, befejezett végzettsége?
Ohh ha ez lenne a legnagyobb....
Jelenleg egy völner nevezetű csávó hozza a törvényeket aki korrupciója nyílt titok.
Le se mondott a patkány, egy hivatali pozíciójából menesztették és kész. Egy bűnöző dönti el mik legyenek a törvények az országba, és ilyen piti dolgon pörög a fidesz?
Bangónét kibaxták mint macskát xarni a völner meg szabadlábon!
4, visszavágni? Még is kinek akarnék visszavágni. Nekem van diplomám.
De a kérdésre nem kaptam választ, mi a legmagasabb befejezett végzettsége akkor Kósa Lajosnak?
#5: Mivel az egyetemen nem szerzett diplomát, érettségije van. Ami pedig a politikai pályafutását illeti: 4x választották polgármesterré Debrecenben (v.ö.: Bunkónét az életben soha sehol nem választották meg, ehhez képest nagyon nagy volt az arca, amikor habzó szájjal rikácsolt a parlamentben:
Ezek tényleg k**va erős képek... Csupa báj és nőiesség. A "szrtájk", a "folytani" és az "Orbán hülyének néz minet"-féle produkciói után én még az általános iskola elvégzését sem nézem ki belőle...
Kósa elvégezte az egyetemet, abszolutóriumot szerzett, de nem államvizsgázott.
Bangóné a közelében sem járt az egyetemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!