Kósa Lajos bácsit miért nem zárta ki a fidesz, amikor kiderült, hogy nyolc éven keresztül egyetemi diplomát íratott be magának, pedig nincs is neki?
29
Most meg ebbe kötsz bele? Nincs olyan tény, ami Bangóné mellett szól. Pont.
31
Mert lezárt 6 fél évet,vizsgákkal. Most én kérdezek: ezt te miért nem tudtad?
Egyetemen nem hat félév van, hanem inkább olyan tíz. Így arra a kérdésre, hogy van-e fogalmad a magyar felsőoktatásról, válaszolhatunk egy nagy "nem"-el. És akkor még te kérdezed fel a kérdezőt? Szégyen.
34
Már ne haragudj, de 6 félévet kellett letudnom az alapképzéshez, és utána jött az államvizsga. Fotózzam le a diplomámat?
Fotózd, igen, jöhet. Csak hogy az főiskolai diploma, ha tényleg létezik. Itt egytemi diplomáról van szó, idézek:
"amikor kiderült, hogy nyolc éven keresztül egyetemi diplomát íratott be magának"
Állítólag főiskolai diplomád van, de nem tudod, hogy mi a különbség a főiskolai és az egyetemi tanulmányok között!? Nem tudod, hogy hány félév a fősikola, és hány félév az egyetem? Jáj! Ebből már te nem fogsz jól kijönni.
Várom a fotót!
36
Az egyetemi diploma volt 6 félév, nem írtam, hogy főiskolai.
Tessék, lássék.
Privizz rám, és küldöm a fotót is.
De olvasgathatod a felsőoktatási törvényt is, feltéve ha képes vagy megérteni, ezzel a szinttel, amin vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!