Budapest V. kerületi Kossuth Lajos utcában lesznek tetőfelújítások? (Többi lent)
Most voltam fent várost nézni és láttam a Puskin mozi utáni épület tetejére visszaraktak egy háború előtti díszt, egy bronz turulmadarat. Nagy örömmel töltött el a látvány. Nagyon sok háború előtti képet láttam erről az utcáról, főleg az épületek tetőszerkezetei fogtak meg nagyon. Hallottam valami kormányrendeletet, hogy Budapest elég jelentős mennyiségű lerombolt kupoláját, tornyát visszaépítik. Itt egy régi kép erről az utcáról. [link]
Mint látni, elég sok kupola hiányzik jelen esetben, ilyen pl. a Puskin mozi. [link]
Elsősorban a pestieket kérdezem, nem tudtok valamit erről az utcáról, ami a kupolák visszaépítését illeti? A Királyi bérpalotának is csak a fele teteje van meg. Itt egy régi kép róla. Igazán visszaépíthetnék azt is.
A városkép ott kezdődne,hogy aki ott lakik legalább a lépcsőházát kifestené a saját lakása előtt.
/csak naponta 1x mártaná be az ecsetet és elkenné/ ,nem igy nézne ki ,belülről is egy belvárosi épület.
Tornyocskodjál a saját pénzeden,ha már 1 milliós m2 árak vannak a környékeden.
Kérdező, ebben a rovatban nem hiszem hogy kapsz normális választ a kérdésedre.
Próbáld meg inkább az "Emberek", "Kultúra és közösség" vagy az "Egyéb" rovatokban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!