Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kósa Lajos bácsit miért nem...

Kósa Lajos bácsit miért nem zárta ki a fidesz, amikor kiderült, hogy nyolc éven keresztül egyetemi diplomát íratott be magának, pedig nincs is neki?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jan. 23. 16:58
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%
Juj, ez már tényleg nagyon gáz! Hogy megpróbálja bebizonyítani, hogy a három év az egyetemi diploma.
2022. jan. 24. 13:28
 42/59 anonim ***** válasza:
100%

Gáz, persze, hogy gáz.

"Az osztatlan képzésre felvetteknek nincs alap- és mesterképzésre osztva a tanulmányuk, hanem egyben végzik el és főiskolai illetve egyetemi diplomát kapnak a végzésük helyétől függően."

[link]

Ez okoskodik. Szánalom.

2022. jan. 24. 13:31
 43/59 A kérdező kommentje:
Ki fogom emelni a kérdést amint lehet, hogy lássa mindenki, milyen buta emberek léteznek. Hat félév neki egyetemi diploma. Anyám...
2022. jan. 24. 13:38
 44/59 anonim ***** válasza:
34%
Honnan veszitek a 6 félévet?
2022. jan. 24. 14:21
 45/59 anonim ***** válasza:
100%
Hogy hogy honnan? Ez egy tény. Meg onnan, hogy nem tízen- de még csak nem is húszonéves hülyegyerek vagyok, van pár diplomám, és ismerem a rendszert. A hat félév az főiskolai diplomával egyenértékű. Ez egy vitán felüli tény. Ha ezt valaki nem hajlandó elfogadni, az ő baja, ő lesz bunkó ettől, és nem én. Meg hát ciki lesz, majd ha elmegy egy állásinterjúra, ahol rákérdeznek, hogy miért van az önéletrajzában egyetemi diploma, mikor az oklevélben csak három év van. Nem nekem lesz ciki, nem én fogok feszengeni.
2022. jan. 24. 14:26
 46/59 anonim ***** válasza:

Kósa nem főiskolát végzett, hanem közgazdasági egyetemet.

'88-ban ez tudomásom szerint a többi egyetemmel együtt 5 éves volt, amit abszolvált.

2022. jan. 24. 15:14
 47/59 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én, meg még néhányan tudjuk. Van itt egy szegény buta, aki azt hitte, hogy az egyetemi végzettség az három év (hat félév). Magyarázd neki.
2022. jan. 24. 15:52
 48/59 anonim ***** válasza:
0%

Pedig 'van pár diplomája és ismeri a rendszert'.

'88-ban még nem voltak pár féléves himi-humi iskolák, amik felsőfokú végzettséget adtak.

2022. jan. 24. 16:24
 49/59 anonim ***** válasza:
Főiskola már akkor is volt. Mit értesz himi-humi alatt?
2022. jan. 24. 16:29
 50/59 anonim ***** válasza:
0%

Főiskola volt. Az azonban nem jelentett egyetemi végzettséget.

Himi-humi: néhány kommunikáció szakos főiskola.

Nálunk volt kolléga, aki 3 félév után felsőfokú végzettséget szerzett.

2022. jan. 24. 18:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!