Kósa Lajos bácsit miért nem zárta ki a fidesz, amikor kiderült, hogy nyolc éven keresztül egyetemi diplomát íratott be magának, pedig nincs is neki?
2022. jan. 23. 16:58
11/59 anonim válasza:
Nem, mert a diplomai munka mögötte ott van. Ugyanaz, mint a nyelvismeret. Ha tudja a nyelvet, akkor mindegy, hogy van-e nyelvvizsgája.
Bangóné viszont csak kívülről látott egyetemet.
Tudom, hogy fáj, mert azt hitted, "haha, most megfogtam őket", DE NEM UGYANAZ A SZITUÁCIÓ.
13/59 A kérdező kommentje:
12, Azt gyanítom, hogy neked fogalmad sincs a magyar felsőoktatásról, legalább is ez jön le abból, amit összehordtál.
2022. jan. 23. 17:34
14/59 anonim válasza:
Benne vagyok, de ne zavarjon.
12 voltam.
15/59 A kérdező kommentje:
Kötve hiszem, hogy benne lennél, akkor nem írnál olyan hülyeségeket, hogy "mert a diplomai munka mögötte ott van". Az öt év, meg a diplomamunka, szakdolgozat, államvizsga, védés, stb. rohadtul nem ugyanaz.
2022. jan. 23. 17:38
16/59 anonim válasza:
Az egyetem gyakorlatilag egy iskola, ami megadja azt a tudást, amivel önálló kutató munkával át tudsz menni a vizsgán, ami ad egy államilag elismert papírt, hogy értesz a szakmához.
Kósa a vizsgát hagyta ki. Nem magát az egyetemet, mint Bangóné.
Szedd össze magad, mielőtt hülyeséget írsz. Kösz.
17/59 A kérdező kommentje:
"Kósa a vizsgát hagyta ki."
Akkor mi a legmagasabb befejezett iskolai végzettsége?
2022. jan. 23. 17:43
18/59 anonim válasza:
Papíron érettségi, gyakorlatilag diploma.
19/59 anonim válasza:
Vicces látni, ahogy a fidernyák itt vergődik, és próbálja megmagyarázni, hogy a Kósa-ügy az teljesen más, mint a Bangó-ügy. Iiiiiigen, mááááás, Fideszlandben! :D
20/59 A kérdező kommentje:
"Gyakorilatilag diploma"? Érdekes, ilyen államilag elismert végzettségről még nem hallottam.
2022. jan. 23. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!