Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért húzza le magát Dr...

Miért húzza le magát Dr Rusvai a wc-n? Így már soha nem fog ennél komolyabb karriert építeni ha nem ugyanazt mondja mint a fősodratú média?

Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 15:53
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
100%

Ismét #41:

Vagyis összegezve:

Az újabb mutációkat az OLTÁSNAK köszönhetjük, amit eleve nem szabadott volna elkezdeni! Az oltás újabb mutálódást eredményez, amire jön az újabb oltás. Jó játék, igaz?

Ha te úgy gondolod, akkor játszadozz. Én kihagyom.

2022. jan. 24. 07:58
 62/67 anonim ***** válasza:
100%

Rusvai egy friss interjúban el is mondja, miért mondanak a médiában elfogadott szakértők furcsa, hazug sőt akár áltudományos dolgokat vele ellentétben:

„A tudomány ki van szolgáltatva a politikának, mert pénzt, paripát, fegyvert a kormányok biztosítanak a tudósok számára. Emiatt sokszor nem igazán megfelelő kijelentéseket, állításokat is elkövetnek. Nem tudok más szót használni!”

2022. jan. 24. 08:12
 63/67 A kérdező kommentje:

Na jó. Én látom a Gődény fikázók nem jönnek ide érvelni.

De milyen érdekes egyébként hogy végig van savazva minden kérdésnél de itt senki. Hogy lehet ez?

2022. jan. 27. 21:19
 64/67 anonim ***** válasza:
100%

#61, #63-nak:

Ennek összetett oka van.

Egyszer az hogy bár te is próbáltad menet közben "piszkálgatni" Gödényt, de végig objektív maradtál és nem lettél elfogult. Így nem adtál alapot a trolloknak, hogy melletted beszálljanak.

A másik, hogy ha valaki tényleg objektíven, megfelelő háttértudással vizsgálja az oltás-kérdést, akkor csak a Rusvai, és Gödény-féléknek adhat igazat. Xar ügy ez az oltáspártiaknak, de így van. Én rendelkezem a kellő ismerettel, és ezzel a tudással felvértezve szálltam be. Bármit állítást tettem, azt alá is tudom támasztani bármikor, ha kell.

És az egész beszélgetés olyan színvonalon zajlott, amihez nem hozzáértő nem tudott hozzászólni. Ez neked is köszönhető volt. Egy ilyen beszélgetés-félének a menete mindig tükrözi a kérdező színvonalát is. Ha például már az elején bejött volna egy "savazó", és te őt erősítetted volna, én leléptem volna.

"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

/Woody Allen

2022. jan. 28. 07:48
 65/67 A kérdező kommentje:
Én csak szeretnék egy olyan diskurzust folytatni a jövendőbeli kérdéseimnél ahol ha vitatkozom valakikkel akkor érvek feszülnek egymásnak és nem indulatok és ez az amit nagyon nehéz ezen az oldalon elérni mert nagyon kevesen vevők rá. A többség egy valamelyik politikai it által legyártott, formatervezett agyhalott böszme kretén állat.
2022. jan. 28. 09:49
 66/67 A kérdező kommentje:

Én pl azt sem értem mire jó hogy sokszor válasz helyett "aha Fideszes vagy, rohadj meg nem is válaszolok mert nem vagy rá méltó" típus kommentek jönnek.

De ugyanez a másik szekértábornál is meg figyelhető bár szerintem ott kevésbé azok trollface-ek míg az előbbiek a mártír face-ek

2022. jan. 28. 09:52
 67/67 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a helyzet, akkor ez az oldal nem a te oldalad.

Évek óta járok fel, és te vagy az első aki ezekből a szempontokból normálisan gondolkozik.

2022. jan. 28. 13:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!