Miért húzza le magát Dr Rusvai a wc-n? Így már soha nem fog ennél komolyabb karriert építeni ha nem ugyanazt mondja mint a fősodratú média?
#38-nak:
A kilélegzett vírus mérete kb 2000-szer kisebb mint a szövetszálak közötti hézag.
Ezenkívül már a 60-as években végeztek kísérleteket arra vonatkozóan, hogy milyen hatást gyakorol az emberi szervezetre, ha a levegő szén-dioxid szintjét csak 1%-al növelik.
Eleinte felpörgés, majd fáradtság érzete, azután fásultság, apátia, közömbösség. Egy-másfél nap után meg kellett szakítani a kísérleteket a maradandó agykárosodás elkerülése érdekében.
A maszkviselés során a szén-dioxid tartalom fokozatosan növekszik a véredben, mivel a maszk visszatartja a kilélegzett, szén-dioxidban dús levegőt, amit újra belélegzel.
33
Régebben valamelyik videójában egy maszkot gyújtott fel.A legutóbbiban meg egy tévét ver szét kalapáccsal.Mondjuk ez nem igazán kiakasztó.Csak egy kissé hatásvadász..
Tessék:
#43-nak:
Orbán egyszer "ezt mond" egyszer "azt", majd Gödény megúnva hogy hülyének nézi az embereket, szétbaxxa dühében a TV-t.
Ebben mi a kiakasztó?
Szerintem semmi. Ha egy Orbánt imitáló bábú fejét csapta volna szét, az még nekem is jobban tetszett volna!
44
Csak találgattam..Más ami esetleg megbotránkozást kelthet nem nagyon jutott az eszembe hirtelen.
Rusvai nem igazán mond mást, csak te nem érted, meg félremagyarázod. Nem az átesés hanem az oltás + átesés adja a legnagyobb védelmet. De háromszor oltatta magát, abszolút nem oltásellenes, csak próbálod kiforgatni a szavait.
Frissen átesetteket, meg épp betegeket nem oltanak, ebben teljes az egység. De elég hamar elmúlik ez a védelem.
#45-nek:
Tudom.
Gödény is csak karaktergyilkosság célpontja.
" De háromszor oltatta magát, abszolút nem oltásellenes, csak próbálod kiforgatni a szavait."
Itt nem az oltásellenességen van a hangsúly olyant szó szerint senki nem fog mondani nyilván hogy ne oltassa be magát. De pl amikor azt állítja hogy a legtartósabb és legjobb védelem a fertőzésen való átesettség meg hogy aki túlsúlyos, cukorbeteg az oltással együtt is nagyon nagy kockázatnak van kitéve az esetleg valakit arra buzdít hogy ne oltassa be magát 1: vagy mert már átesett a víruson és ugye szerinte az a legtartósabb védelem 2: Sok krónikus betegsége van és ha utána is ugyanúgy veszéjes a vírus rá akkor minden oltakozzon.
"esetleg valakit arra buzdít hogy ne oltassa be magát 1: vagy mert már átesett a víruson és ugye szerinte az a legtartósabb védelem"
És mi ezzel a gondod?
"És mi ezzel a gondod?"
Szerinted?
Február 15-től kukázni lehet a védettségi igazolványt ha nincsen meg a 3.dik oltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!