Miért húzza le magát Dr Rusvai a wc-n? Így már soha nem fog ennél komolyabb karriert építeni ha nem ugyanazt mondja mint a fősodratú média?
Oké, de itt már arról van szó, hogy a védettségi igazolvány miatt kell oltani, nem pedig a vírus miatt. Tehát akinek igazolvány kell, annak oltatni kell, akár átesett akár nem. Napnál világosabb, hogy már a gyógyszer-lobbi játékszabályai szerint folyik a meccs..
Rusvai még nem pucsított be nekik. Ez a bajod?
52
Szerintem visszatekintve erre az egészre nem hagyták volna abba. Kezdetben a két oltás még "golyóálló mellény" volt amiről lepattog a vírus.Ám,ó jaj jöttek a mutánsok és már nem.Már három a minimum.
De az elején is azt mondák. "Oltakozzon hogy előbb szabaduljunk"
A szabadulni nekem azt jelenti hogy vége.
57
A maszkot is elengedték egy időre.Talán azt bizonyítandó,hogy az oltás milyen frankó kis páncélöltözet."Legyőztük" mondott is valami ilyesmit a nagyember.Aztán most már megint kell az álarc.
#41, kérdezőnek:
Olvastam a hozzászólásaidat, és rájöttem hogy nem vagy tisztában egy részlet-kérdésnek tűnő, de nagyon is fontos ténnyel!
Amikor nagy számban oltatnak az emberek járvány idején, akkor a vírusokat BRUTÁLIS SZÁMBAN kényszerítik arra, hogy megpróbálja kialakítani a védettséget az oltással szemben. Az első ilyen kísérletének az eredményét deltának hívjuk. XD
Ezeket hívjuk mutációknak.
EZÉRT TILOS JÁRVÁNY IDEJÉN OLTANI!!!!!!!!!!
Az egyetemen is ezt tanulták az orvosok, úgyhogy amelyik oltáspárti, az egy mocskos ÁRULÓ! Pénzért vagy érdekből még a saját anyjukat is megb..nák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!