Miért húzza le magát Dr Rusvai a wc-n? Így már soha nem fog ennél komolyabb karriert építeni ha nem ugyanazt mondja mint a fősodratú média?
#19-nek:
Most nem értelek.
Gödény oltás-ellenes.
Pontosan mi a kérdésed?
Mit nem értesz?
Ezt mondja pl Rusvai:
"Olyan vállalhatatlan kijelentéseket tesz miszerint ő nem oltatná be magát ha már átesett a víruson mert az komolyabb védelmet ad mint a vakcina. Továbbá azt állítja hogy akinek társbetegsge van pl túlsúlyos, cukorbeteg, nagyon idős az igazából ugyanúgy nagyon ki van téve ennek a vírusnak oltással együtt is."
Ezekre emlékszem hogy elhangzottak. Nyilván nem fogom neked perc másodperc alapon visszakeresni a videókban, ha akarod max nem hiszed el. Na de ezeket nem hallod a többi orvostól.
22.
Akkor tehát az igazság neked vállalhatatlan. És Rusvaira haragszol mert a többi orvos meg hazudik ezekről.
"Akkor tehát az igazság neked vállalhatatlan. És Rusvaira haragszol mert a többi orvos meg hazudik ezekről."
Nézd, nem értek hozzá, nem vagyok virológus..nem tudhatom. Annyit látok hogy azért nem egészen ugyanazt állítják pl a Merkellyes és a brancsával.
Akkor most miért annak higgyek aki hát hogy úgy fogalmazzak eléggé egyedül van a véleményével ÉÉSS szóbaáll a Gődénnyel
Tudod mi a poén?
Hogy én is pontosan így tudtam mindig is, ahogy Rusvai mondja!
És ezt igazából nem is "tudni" kell, mert a józan paraszti ésszel is ez jön ki.
És ezeket te a kormánymédia orvosaitól nem is fogod hallani.
Miért?
Mert egy ilyen orvost a közmédiában NEM ENGEDNEK MEGSZÓLALNI! Vagy szerinted elmondhatná a valós helyzetet? Úgy vágnák ki mint macskát xarni.
Ha úgy tetszik, nevezz nyugodtan konteósnak, bár ez sokkal több mint konteó.
Konteósok mellett nem igazán szoktak orvosok, és az Magyar Orvosi Kamara Heves megyei volt elnöke állást foglalni!
22
Tessék itt van :
https://www.youtube.com/watch?v=qSSyZQQpBbI
Szerintem nem lett volna sok plusz idő ezt beilleszteni..Na mindegy
#29-nek:
Legfeljebb orvosi tankönyvekben olvashatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!