Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért húzza le magát Dr...

Miért húzza le magát Dr Rusvai a wc-n? Így már soha nem fog ennél komolyabb karriert építeni ha nem ugyanazt mondja mint a fősodratú média?

Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 15:53
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
80%
Legalább elkezdett őszintén beszélni, és szembement kicsit a lefizetett orvosokkal.Akik azt mondják amit a kormány meg a gyógyszergyárak a szájukba adnak a fizetés miatt.
2022. jan. 23. 15:54
 2/67 A kérdező kommentje:
Természetesen vírus ügyben értem. Olyan vállalhatatlan kijelentéseket tesz miszerint ő nem oltatná be magát ha már átesett a víruson mert az komolyabb védelmet ad mint a vakcina. Továbbá azt állítja hogy akinek társbetegsge van pl túlsúlyos, cukorbeteg, nagyon idős az igazából ugyanúgy nagyon ki van téve ennek a vírusnak oltással együtt is.
2022. jan. 23. 15:56
 3/67 A kérdező kommentje:

"Legalább elkezdett őszintén beszélni, és szembement kicsit a lefizetett orvosokkal.Akik azt mondják amit a kormány meg a gyógyszergyárak a szájukba adnak a fizetés miatt."

Na jólvan pubi de azt azért nem állíthatod hogy minden virológus aki a fősodratú média információit adja azok mind le vannak fizetve.. Azért ezt nem gondolhatod komolyan. Hát kapásból 10-et lehetne a Rusvai ellen állítani. Miért ennek az egynek higgyek?

2022. jan. 23. 15:58
 4/67 anonim ***** válasza:
87%
Az is baj, hogy igazat mond?
2022. jan. 23. 15:58
 5/67 A kérdező kommentje:
Nem baj, ha igazat mond. De pont ezt kérdezem, miért mondana ő igazat és a másik 6 meg hazudik?
2022. jan. 23. 16:00
 6/67 A kérdező kommentje:
Mi erre a bizonyíték?
2022. jan. 23. 16:00
 7/67 anonim ***** válasza:
92%

Mirül van itt nagyba szó?

Kéne ilyenkor valamit linkelni is, mert nem biztos, hogy mindenki azokat a független, objekítv médiákat fogyasztja amik alapján te kérdezel.

2022. jan. 23. 16:02
 8/67 anonim ***** válasza:
29%
A kormány által kézivezérelt médiák mind hazudnak. Ebből kell kiindulni.
2022. jan. 23. 16:08
 9/67 A kérdező kommentje:

Bármilyen média megnyilvánulását akármelyik csatornán meg lehet nézni.

Teljesen felesleges linkelgetnem.

Nem a média a lényeg hanem az ő arca, hangja amit látsz, hallasz.

Én azt állítom nem ugyanaz a narratívája mint a kormánynak. Ha megnézed el tudod magadnak tenni hogy így van e vagy nem. maximum visszajössz és ideírod nekem hogy hülyevagyok hiszen ugyanazt mondja a Rusvai is.

2022. jan. 23. 16:09
 10/67 anonim ***** válasza:
84%

Én sejtem, mikor szólalt meg a lelkiismerete.

Láttam egy beszélgetését Dr Pócs Alfréddal, a MAGYAR ORVOSI KAMARA! Heves megyei elnökével. Addig Rusvai a kormánypropagandát nyomta, de akkor Pócs a végén számon kérte:

-Járvány idején nem oltunk! Ezt tanultuk az egyetemen?

-Ezt?

...

-Válaszolj!

Láttam Rusvain hogy szégyenli magát, ettől kezdve megváltozott.

2022. jan. 23. 16:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!