Miért húzza le magát Dr Rusvai a wc-n? Így már soha nem fog ennél komolyabb karriert építeni ha nem ugyanazt mondja mint a fősodratú média?
"Legalább elkezdett őszintén beszélni, és szembement kicsit a lefizetett orvosokkal.Akik azt mondják amit a kormány meg a gyógyszergyárak a szájukba adnak a fizetés miatt."
Na jólvan pubi de azt azért nem állíthatod hogy minden virológus aki a fősodratú média információit adja azok mind le vannak fizetve.. Azért ezt nem gondolhatod komolyan. Hát kapásból 10-et lehetne a Rusvai ellen állítani. Miért ennek az egynek higgyek?
Mirül van itt nagyba szó?
Kéne ilyenkor valamit linkelni is, mert nem biztos, hogy mindenki azokat a független, objekítv médiákat fogyasztja amik alapján te kérdezel.
Bármilyen média megnyilvánulását akármelyik csatornán meg lehet nézni.
Teljesen felesleges linkelgetnem.
Nem a média a lényeg hanem az ő arca, hangja amit látsz, hallasz.
Én azt állítom nem ugyanaz a narratívája mint a kormánynak. Ha megnézed el tudod magadnak tenni hogy így van e vagy nem. maximum visszajössz és ideírod nekem hogy hülyevagyok hiszen ugyanazt mondja a Rusvai is.
Én sejtem, mikor szólalt meg a lelkiismerete.
Láttam egy beszélgetését Dr Pócs Alfréddal, a MAGYAR ORVOSI KAMARA! Heves megyei elnökével. Addig Rusvai a kormánypropagandát nyomta, de akkor Pócs a végén számon kérte:
-Járvány idején nem oltunk! Ezt tanultuk az egyetemen?
-Ezt?
...
-Válaszolj!
Láttam Rusvain hogy szégyenli magát, ettől kezdve megváltozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!