Mi a véleményetek a progresszív jövedelemadóról?
„Lassan mondom, hogy mindenki megértse. Lassan mondom, hogy Orbán Viktor is megértse. Nem lesz gázáremelés.” (2002) Lendvai Ildikó
Nem értem azokat az embereket akik még mindig hisznek ezeknek és az utódaiknak. Ők "elv"-társak.
81
Nyugi, fidesz-birka. Nem sokára lesz gázáremelés.
A szocik alatt minden évben volt energiaár emelés. Most ha sok év után egyszer emelnek akkor ettől lesz orgazmusa a baloldalnak ?
A különbség annyi hogy most teljesen megbolondult az energiapiac. Az ő idejükben nem volt ilyen. Megszokásból emeltek.
"Aki pedig most netto 500at keres az azért nem az átlag."
Szóval ha éppen most sikerült egy olyan állást szereznem sok sok év kitartó munkája és tanulása árán, ami nettó 500 FELETT fizet, akkor még véletlenül se akarjak az ellenzéki összefogásra szavazni, mert az ő szemükben én "gazdag" vagyok, akit szarrá kell adóztatni?
Igen, gazdag kizsákmányoló kapitalista. Élveszik tőled, és szétosztják a lusta, tehetségtelen munkakerülőknek.
Nem nem azoknak osztjuk szét. Egyébként van az államnak egy ujraosztó szerepe igen.
Te talán neoliberális vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!