Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baj azzal hogy LMBTQ...

Mi a baj azzal hogy LMBTQ aktivisták mennek az ovikba?

Figyelt kérdés
Nekem abszolút semmi bajom ezzel. Szerintem csak az elfogadásra tanítanák a gyerekeket.
2022. jan. 16. 20:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
72%
Gumicsont választás előtt. Volt már gyűlölet tárgya Gyurcsány,a migransok,arabok,Soros György,EU, Brüsszel most a melegek jövőre talán a kék szeműeken lesz a sor
2022. jan. 16. 22:40
 22/24 anonim ***** válasza:
56%
Azért baj, mert kiszorítják onnan a pigmeusokat.
2022. jan. 16. 23:47
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Direkt nemt ett értelmes szavazási lehetőséget, így hát persze mindenki szinte utolsóra nyom, még az is aki amúgy tesz az egész lmbtq dologra, de simán úgy van vele, hogy gyerekek közé semmilyen szexuális témának nem kell még kerülnie.
2022. jan. 16. 23:53
 24/24 anonim ***** válasza:
92%
Én biszex vagyok , de szerintem tulzas ilyen kisgyerekeket ilyen dolgokkal traktálni . Nem is szavazok egyik lehetosegre sem .
2022. jan. 26. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!