Mi a baj azzal hogy LMBTQ aktivisták mennek az ovikba?
Figyelt kérdés
Nekem abszolút semmi bajom ezzel. Szerintem csak az elfogadásra tanítanák a gyerekeket.2022. jan. 16. 20:02
11/24 anonim válasza:
#12: Sőt, férfiak is szülhetnek...
12/24 anonim válasza:
Ha ez a homofóbia definíciója, legyen, akkor homofób vagyok.
13/24 anonim válasza:
#14 Egyetértek veled. Hogy is kell írni ? #meetoo
14/24 anonim válasza:
Én fővárosi oviban dolgozom 30 éve, soha nem akartak jönni 💁🏻♀️
15/24 anonim válasza:
"Szerintem csak az elfogadásra tanítanák a gyerekeket."
Gyerekek egyelore fogadjak el, hogy van Telapo, a Jezuska hozza az ajandekot es piros tojast tojik Husvetkor a nyuszi!!!
Raer majd foglalkozni a 'csunyajaval' ha eljon annak is az ideje.
16/24 anonim válasza:
Gyereket hagyni kell gyereknek lenni es nem kell szembesiteni oket az eltorzult vilaggal ...
17/24 anonim válasza:
LMBTQ-sok miert vonzodnak ennyire a gyerekekhez? Azert mert nekik normalis esetben nem lesz gyerekuk? Ez valami kompenzalas? Semmi keresni valojuk a gyerekek kozeleben.
18/24 anonim válasza:
Inkább legyek homofób, mint hogy ezt támogassam. A melegekkel önmagában amúgy semmi bajom, csak ezzel.
19/24 anonim válasza:
"Gyereket hagyni kell gyereknek lenni es nem kell szembesiteni oket az eltorzult vilaggal ..."
Engem felnőttként sem érdekel az eltorzult világuk és már k.rvára unom hogy minden propaganda csatornán az ő sirámaikat kell hallgatni.
Nem lehetne valami zaklatás ellenes törvényt hozni ?
20/24 anonim válasza:
Az aktivista nem óvodás.
Mit keres ott?
Hetero vagyok vagyis, ahogy te mondod homofób. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!