Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon kit szokás...

Magyarországon kit szokás zsidózni?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, de javítsatok ki ha nem iga, hogy itt, arra mondják, hogy zsidó, akinek sok pénze van, és gazdagabb mint az illető aki mondja sokkal gazdagabb. Azt egyből lezsidózzák. Izraeli zsidók ide jönnek, stb. De, én úgy tudom A leggazdagabb ország a Vatikán az egyház miatt... Akkor most ki is a gazdag, és miért zsidóznak mindenkit a magyar emberek?
2010. szept. 8. 20:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
66%

A zsidókat szokás lezsidózni. Akire mondják, nem biztos hogy az, de tapasztalat alapján a legtöbbje valóban az.

És mit jöttök már megint a Jobbikkal? Semmi köze hozzá. Zsidókérdés már Jézus korában is volt, a középkorban is, és a zsidókat soha nem szerették Európában, már a római császárok sem, később a frank királyok, a keresztesek, a német császárok, az orosz cárok sem, egyszóval szinte senki.

Talán nem véletlenül....egy egész kontinens szava nekem hitelesebb mint 15 millió emberé....

2011. márc. 3. 14:31
 22/27 anonim ***** válasza:
51%

"Akire mondják, nem biztos hogy az, de tapasztalat alapján a legtöbbje valóban az."

Tehát ha téged lezsidózlak, akkor a tapasztalat szerint te zsidó vagy. Értem.

2011. márc. 3. 18:41
 23/27 anonim ***** válasza:

"

Istenem, ennyire hüly_e nem lehet valaki mint te vagy. Tudsz mondatot értelmezni? Azt írtam, hogy nem feltétlenül zsidó valaki attól, mert rámondják, de akire ma Magyarországon mondják, az többnyire valóban és bevallottan az.

A szövegem utolsó részére már nem tudtál reagálni, mi? Gyér...Olvasd el Tiberius császár vagy Luther Márton, Napóleon, Washington miket gondoltak a zsidókról! Ha elolvastad akkor várlak ide vissza, és indokold is meg, hogy szerinted vajon ők is neonáczi jobbikosok voltak-e? Idiot"

Én nem tudok értelmezni, vagy te nem tudsz írni? Nem mindegy. A többire nem reagáltam, mert nem érdekel a téma. Ugyanis van életem.

2011. márc. 3. 20:35
 24/27 anonim ***** válasza:

akárkit,aki nem szimpatikus nekünk :D

itt a GYK-n 80%-ban a zsidózás mellett fogsz érveket olvasni!

2011. márc. 3. 20:55
 25/27 anonim ***** válasza:

Ugy tudom,hohy a kepviselok kozt is sok a Zsido,de megis sertesnek veszik ha lezsidozzak oket.

Vagy szegyenlik?

2011. márc. 4. 13:21
 26/27 anonim ***** válasza:
és miért olyan fontos a származása? talán van olyan törvény, mely tiltja a zsidó származásúaknak, hogy képviselők legyenek Magyarországon?
2011. márc. 4. 16:10
 27/27 anonim ***** válasza:

"Sverdans válasza:

és miért olyan fontos a származása? talán van olyan törvény, mely tiltja a zsidó származásúaknak, hogy képviselők legyenek Magyarországon?"

Nem fontos a szarmazasa.

De ha kimondjak hogy "zsidok"akkor felvannak haborodva,hogy megy a zsidozas.

2011. márc. 8. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!