Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérem a barátnőm kezét eljegyzési gyűrűt kell vennem elöször vagy jeggyűrű mindkettőnknek? Mi a szokás itt Magyarországon?
szokás szerint karikagyűrű az eljegyzési gyűrű, csak amásik kézen hordva. Nem gyűrűvel szokták a lányt megkérni, azt közösen választják ki. és csak a családi ünnepségen húzzák fel.
De manapság ha gyűrűvel akarodmegkérni,akkor kísérőgyűrűt vesznek. Ez régen nem volt szokás (angolszász szokás egyébként)
Akkor eljegyzési gyűrűt fogok elöször venni mert sztem is inkább együtt kéne kiválasztani a karika gyűrűt.
Köszi szépen a segítséget skacok :D
Nekünk karikagyűrűnk van!Fontos volt hogy pár legyen,ne csak én hordjam hanem a párom is szeretett volna!Nem együtt választottuk....vagyis...nézegettünk egy párat így neten és ő sunyiba rendelte meg,szóval végül is ő választotta!:)
Nagyon szép kis egyszerű ezüst karika(utáljuk az aranyat),egy egyszerű mintával az enyém kiegészítve 6 pici kővel!Imádom!
Egyébként ha rozsdás kulcskarikát húz az ujjamra se bánom!:)
24/L
ma 16:26 vagyok!
Mióta vagytok együtt?Hány évesek vagytok?
Ha már azt érzed hogy megkérnéd akkor biztos szuper a kapcsolatotok és úgy is igent mond!:):):):)Én drukkolok neked!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!