Magyarországon kit szokás zsidózni?
Aki gazdag azt is lezsidózzák, mert mindneki tudja, max nem vallják be, hogy a legtöbb zsidó lop, csal... De nem feltétlen zsidó, aki gazdag.
A "magyarozónak" (egy értelmes magyar sem szól, azért mert így írod) meg: nem zsidózzák le az embert azért, mert nem viselkednek úgy, mint akikről így beszélsz (akikről tudjuk, hogy hazaszerető, igaz magyarok).
Amúgy valamelyik zsidón látszik is, hogy az. Persze a kinézetből nem lehet megállapítani és nem lehet rá alapozni.
De sok gazdagról (politikusokról, bank elnökökről) tudni lehet, hogy zsidók.
A zsidózást már sértésnek is szokták mondani.
ha dédapám zsidó volt én is az vagyok?
bocs az offért..
En ugy gondolom, hogy a veluk szuletett tulajdonsag az, hogy jo erzekuk van az uzlethez!
Valamikor az Anyukam is meselte, hogy a haboru idejen pl. a legtobb uzlet ami maszek volt, az majdnem mindegyik zsido kezben volt, tehat zsido tulaj volt!
Viszont En mindig azt hallottam azokrol az uzletemberekrol, hogy nagyon nagy hituk volt, es nagyon becsuletesek voltak es segitokeszek is,
mivel mashol ha nem lehet hitelben vasarolni, akkor a zsidonal lehetett, de az adosagot azt megkellett adni akkor, amikorra igertek!
Magyarországon nem szokás zsidózni. Persze előfordul hogy egy vadbarom lezsidóz valakit, de ez attól még nem válik szokássá. Ha lehet ne rántsátok már ebbe is bele azokat az embereket, akik szeretik a hazájukat, nemzeti érzelműek. Bár én ilyen fiatalon ,,jobboldali" nézeteket vallok (a Jobbik párttal szimpatizálok leginkább, ha lehet így fogalmazni), életemben még soha senkit nem zsidóztam le politikai vagy más nézetei miatt. Köszönöm hogy megértitek.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!