Magyarországon kit szokás zsidózni?
Hát lehetséges Damon Hill (ez sem valami szép magyar név... csak nem zsidó??? :D )
de ez csak azért lehet, hogy a többi párt nem zsidózik, mert azokba, akiknek hatalmuk van már évtizedek óta, meg azelőtt is hatalmon voltak (komcsik), már régen beszivárgott a sok zsidó, sőt mi több, ők hozták össze szinte az egész komcsi érát!
Köszike zsidrákok!
A helyzet az, hogy nem mindenért a Jobbik a felelős. Én úgy látom a dolgot, hogy bizonyos nézetekhez, ideológiákhoz, életfelfogásokhoz tartozik a zsidózás. Ettől nem feltétlen jobbikos az illető, de tény, hogy a jobbikosok elfogadják és vallják a párt és hozzá köthető nemzeti érzelmű szervezet nézeteit, amik sajnos fasiszta, nacionalista, rasszista, antiszemita, nyilas, stb. nézetek. Azt tudni kell, hogy ki mit támogat a szavazatával vagy a lojalitásával, azzal szükségképpen elfogadja annak a dolognak a jellemzőit, csoport nézeteit, stb. No de kissé eltértem a kérdéstől.
A legjobb lenne, ha senkit se zsidóznának. Egyébként számomra a zsidó nem szitokszó, én áldani szoktam a zsidókat, nem átkozni, Izraellel együtt!
God bless!
Szeretnék erre pozitív megközelítésben, rossz indulat nélkül válaszolni.
A lelkiismeretes és normálisan élő zsidó emberekkel senkinek soha nem volt problémája sem itt sem máshol. A Zsidó-nép kultúrájában jellegzetes az éles eszűség, rafináltság, ravaszság, uzsorázás.... (lásd: templomban is működő pénzváltók...Jézus szétvert köztük..gondolom ez ismerős ) ezeknek a tulajdonságoknak a túlzott negatív elfajulása miatt maradt meg nagyon sok helyen a zsidók így a zsidók úgy. Ez sajnos az élősködő típusú emberekre jellemző. Nem gondolom, hogy bármilyen Isten - bármilyen népnek vagy embernek azt tanította volna bárkinek is, hogy hazudni és mást megkárosítani szép dolog.
Ez egy megközelítése a lehetséges válasznak. Remélem hasznosnak tartottad.
- Liberális
- Piacpárti
- Nem sírja vissza a Kádár-rezsimet
- Van pénze
Az, hogy a vallása milyen, részletkérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!