Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon kit szokás...

Magyarországon kit szokás zsidózni?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, de javítsatok ki ha nem iga, hogy itt, arra mondják, hogy zsidó, akinek sok pénze van, és gazdagabb mint az illető aki mondja sokkal gazdagabb. Azt egyből lezsidózzák. Izraeli zsidók ide jönnek, stb. De, én úgy tudom A leggazdagabb ország a Vatikán az egyház miatt... Akkor most ki is a gazdag, és miért zsidóznak mindenkit a magyar emberek?
2010. szept. 8. 20:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
72%
Látod, már mindenért a Jobbikot kell hibáztatni, nem? Valaki lezsidóz egy embert, akkor már biztos, hogy Jobbikos volt... Pont nem.
2010. szept. 8. 22:39
 12/27 anonim ***** válasza:
20%
azért a zsidózók nagy része az jobbikos.
2010. szept. 8. 22:42
 13/27 anonim ***** válasza:
38%
zsidózni a zsidókra szokás.és utána jól meg is kell verni a r*hadékot.
2010. szept. 9. 00:09
 14/27 anonim ***** válasza:
34%

Hát lehetséges Damon Hill (ez sem valami szép magyar név... csak nem zsidó??? :D )

de ez csak azért lehet, hogy a többi párt nem zsidózik, mert azokba, akiknek hatalmuk van már évtizedek óta, meg azelőtt is hatalmon voltak (komcsik), már régen beszivárgott a sok zsidó, sőt mi több, ők hozták össze szinte az egész komcsi érát!

Köszike zsidrákok!

2010. szept. 9. 01:21
 15/27 anonim ***** válasza:
31%
A zsidókat. Semmi értelme nem lenne nem zsidókat zsidózni.
2010. szept. 9. 12:30
 16/27 anonim ***** válasza:
77%
Általában nem csak a parasztokat, parasztozzák le az emberek. Ez ilyen dolog, ha tetszik ha nem, pedig a paraszt ember se tett semmilyen rosszat, mégis pejoratívan használják ezt a kifejezést.
2010. szept. 9. 13:26
 17/27 anonim ***** válasza:
42%

A helyzet az, hogy nem mindenért a Jobbik a felelős. Én úgy látom a dolgot, hogy bizonyos nézetekhez, ideológiákhoz, életfelfogásokhoz tartozik a zsidózás. Ettől nem feltétlen jobbikos az illető, de tény, hogy a jobbikosok elfogadják és vallják a párt és hozzá köthető nemzeti érzelmű szervezet nézeteit, amik sajnos fasiszta, nacionalista, rasszista, antiszemita, nyilas, stb. nézetek. Azt tudni kell, hogy ki mit támogat a szavazatával vagy a lojalitásával, azzal szükségképpen elfogadja annak a dolognak a jellemzőit, csoport nézeteit, stb. No de kissé eltértem a kérdéstől.

A legjobb lenne, ha senkit se zsidóznának. Egyébként számomra a zsidó nem szitokszó, én áldani szoktam a zsidókat, nem átkozni, Izraellel együtt!

God bless!

2010. szept. 9. 13:42
 18/27 anonim ***** válasza:
9%
Azok a kivételek, akikre maguk a zsidók mondják hiteltelenítésképp, hogy zsidók, mint Hitlerre, Eva Braunra, Vona Gáborra vagy Morvaira. Sokan el is hiszik, de egyik sem zsidó.
2010. szept. 9. 14:11
 19/27 anonim ***** válasza:
76%

Szeretnék erre pozitív megközelítésben, rossz indulat nélkül válaszolni.

A lelkiismeretes és normálisan élő zsidó emberekkel senkinek soha nem volt problémája sem itt sem máshol. A Zsidó-nép kultúrájában jellegzetes az éles eszűség, rafináltság, ravaszság, uzsorázás.... (lásd: templomban is működő pénzváltók...Jézus szétvert köztük..gondolom ez ismerős ) ezeknek a tulajdonságoknak a túlzott negatív elfajulása miatt maradt meg nagyon sok helyen a zsidók így a zsidók úgy. Ez sajnos az élősködő típusú emberekre jellemző. Nem gondolom, hogy bármilyen Isten - bármilyen népnek vagy embernek azt tanította volna bárkinek is, hogy hazudni és mást megkárosítani szép dolog.

Ez egy megközelítése a lehetséges válasznak. Remélem hasznosnak tartottad.

2010. szept. 9. 20:53
 20/27 anonim ***** válasza:
38%

- Liberális

- Piacpárti

- Nem sírja vissza a Kádár-rezsimet

- Van pénze

Az, hogy a vallása milyen, részletkérdés.

2011. márc. 3. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!