Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki az, akinek az LMBTQ lobbi...

Ki az, akinek az LMBTQ lobbi hatására megváltozott a véleménye a melegekről?

Figyelt kérdés

2022. jan. 3. 12:49
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
55%
Én az elején le se sz#rtam az egészet. Úgy voltam vele, hogy nekem mindegy hogy milyen jogokat adnak a melegeknek, csak ne vezessék be a kötelező melegséget :D Aztán amikor itthon is felkapottabb lett a téma, kicsit utána néztem, hogy mi zajlik külföldön LMBTQ-ügyben, és egyértelműen negatív irányba tolta el a véleményem. Nem szeretném, hogy Magyarországon is bekövetkezhessenek azok a dolgok, amik tőlünk balra, és egyetértek azzal is, már akkor nemet kell rá mondani, amikor még itt sincs.
2022. jan. 3. 13:32
 22/46 anonim ***** válasza:
42%
én komolyan nem értem, mitől lesz bárkinek is olyan szörnyű az élete a melegektől
2022. jan. 3. 13:38
 23/46 anonim ***** válasza:
67%

Itt nem az egyszerű, hétköznapi, senkinek sem ártó melegekről van szó.

2022. jan. 3. 13:39
 24/46 anonim ***** válasza:
58%
mert, a többi kinek árt? kötelező melegség soha az életben nem lesz (de milyen jól hangzik, van kit utálni)
2022. jan. 3. 13:44
 25/46 anonim ***** válasza:
36%

Nem akarlak megbántani, nézz utána a témának. Egy YouTube keresés is sokat tud nyújtani például.

2022. jan. 3. 13:54
 26/46 anonim ***** válasza:
43%

"A tavalyi Pride-on, Pride-okon, a gyerekvédelmi törvény elleni hisztitüntetésen durva dolgok történtek."

Igen? Elmondod nekünk, hogy mi? Én ott voltam, egy rakat képem van, pont azért, mert kiváncsi voltam, hogy tényleg akkora fertő-e.

És képzeld, családok, nyugdíjasok, fiatalok sétáltak tök átlagos ruhában.

Az egyetlen undorító dolog az 40-50 feketeruhás ellentüntető volt, akik a kordonok mögött beszéltek undorítóan gyerekek előtt. (Ja meg az a kutyának öltözött fószer legelől, az tényleg gáz volt)

"13: talán éppen ez a leflegmázó, szalonból (és társadalomból) kirekesztő stílus az, ami miatt nem vagytok a többségnek szimpatikusak.

Mit képzelsz amúgy magadról, hogy ki kéne a neked nem tetsző véleményű embereket hagyni a politikából? És te hívod magadat értelmiségninek? Közelebb állsz egy habzó szájú nácihoz."

Na éppen megfogtad a lényeget.

Egyébként fehér, heteroszexuális ateista vagyok, de te egyből homoszexuálisnak ítéltél, mert ki akarlak rakni a politikából.

Pont ezért nincs helyed benne.

A náci rendkívül távol áll tőlem, nem az ellenkező politikai nézeteket akarom kirakni a politikából, hanem az egyszerű embereket akik könnyen megvezethetőek.

Azt akarom kiszűrni, hogy ne egy zsák krumpli, vagy egy szemüveges bohóc bábú fizetett hirdetésekkel (khm Deák Dániel) döntse el a választásokat, hanem érvek és ellenérvek, pro és kontra.

Erre az egyszerű ember nem is képes, de nem is kell képes legyen, mert az egyszerű ember annak örül ha kicsit több marad a pénztárcába és akciós a drága kefir a Pennyben. De ez kell, mert valakinek megkell művelnie a földet, le kell csippantania a cigimet a dohányboltban és ki kell hoznia a forró levesemet. Ezeket az embereket nem nézem egy percig sem le, hiszen pont ugyanolyan fontos részei a társadalomnak, mint a bankár.

Lehet ezen megsértődni, hisztizni, de a világunk így működik ezer éve.

Palika bácsi Mezőtúron földművelőként azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák a politikát, és természetesen arra szavaz, akit a tévé mond.

Ha a TV x ember kezébe van, és azt rakja bele, hogy jönnek az űrlények és Orbán András az egyetlen aki megvédhet minket, akkor te a nyakadat törheted, hogy bebizonyítsd: nincsenek támadó űrlények, Palika bácsi akkor is Orbán Andrásra fog szavazni.

És Palika bácsinak a szavazata pontosan ugyanannyit ér, mint az enyém, aki 0-24 ezzel foglalkozok a szabadidőmben, racionálisan követek mindenféle médiumot (a Telextől kezdve az Origón át a Vadhajtásig bezárolag), parlamenti közvetítéseket követek, és ismerem a politikai személyiségeket, átlátok mindkét oldal hazugságain. És én bármennyit érvelhetek, bármilyen ideológiát vizsgálhatok, szó szerint bármit tehetek, ha Palika bácsi hozza a feleségét és csak hárman szavazunk, akkor nincs esélyem.

A politika ma nem arról szól, hogy hogyan tegyük szebbé a jövőnket és a jelenünket, hanem arról, hogy tud több egyszerű embert megfogni (hiszen ez a többség).

Sajnos a demokrácia egy olyan országban nem működik, ahol vidéken a közoktatás szintje közel egyenlő a nullával. (És Palika bácsi egyébként azt sem tudja, hogy szándékosan teszik tönkre az oktatást, hogy az unokája pont ugyanolyan egyszerű maradjon mint ő és az unoka is a TV alapján szavazzon majd Orbán Andrásra).

Abban biztos vagyok, hogy az nem jó megoldás, hogy csak az értelmiség szavazzon, de így sem működőképes.

Így az nyer, akinek nagyobb a marketing büdzséje és nem az aki jobban kormányoz.

2022. jan. 3. 13:57
 27/46 anonim ***** válasza:
19%

Orbánnak megint sikerült elterelni a figyelmet, mostmár mindenki elmondhatja hogy ő bizony nem b*zi, és neki se tetszik az lghdtv.

Legalja

2022. jan. 3. 13:57
 28/46 A kérdező kommentje:
2022. jan. 3. 13:58
 29/46 A kérdező kommentje:

26: pl ilyen durva dolgok:

[link]

Ez egy bőrszerkós, zoofil úr a maga öltözékében. És erre bátorítottátok a családokat, hogy hozzák ki a gyerekeiket. De meg lehet nézni magát a videót is, csak a képeket, hang nélkül:

https://www.youtube.com/watch?v=gabuPmm0MsE&ab_channel=M1-H%..

2022. jan. 3. 14:01
 30/46 A kérdező kommentje:

26: mivel látom, hogy nagyon okosnak képzeled magad, engedd meg, hogy bár meddő vállalkozás, legalább a rend kedvéért kissé helyretegyelek.

Nem te döntöd el, hogy ki az értelmiségi. Főleg azt nem te döntöd el, hogy kinek a véleménye nem számít, és kit kell kizárni a politikából. Az, hogy valakinek a véleménye számodra ostobának hat, az pusztán annyit jelent, hogy szögesen ellenkező állásponton vagytok, nem pedig egyből azt, hogy az a vélemény illegitim. Van egy rossz hírem: te is lehetsz ugyanis ostoba, ahogyan azt most prezentáltad is hűen.

Szóval vegyél vissza az arcodból már csak azért is, mert tetszik vagy sem, a sázmodra ostobának ható tömeget is meg kell győznöd, ha többletjogokat akarsz, és te jelenleg egy 3%-os kisebbség vagy, hiába állítod magadról, hogy nem vagy meleg, mert szerintem nagyon is az vagy... pont azok képzelik magukat mindig mindenki felett állónak, hivatkova vaskos kötetekre, amit soha nem olvastak el. Tudománynak állítják be a saját véleményüket, amiket soha egyetlen hiteles kutatás nem támasztott alá.

2022. jan. 3. 14:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!