A melegekről nem változott a véleményem. De az LMBTQ emberek és a melegek nem ugyanaz. Csak egy kis része.
Az LMBTQ baromságokból elegem van. Pl. "all genders restroom" és stb.
2022. jan. 3. 12:54
2/46 anonim válasza:
A kutyát se érdekli csak orbán dobott neked egy témát.
De az viszont gyanús hogy naponta 46 lqbt kérdést írsz ki.
2022. jan. 3. 12:54
3/46 anonim válasza:
Tudja fene, de én még nem találkoztam LMBTQ lobbival, legalábbis engem még senki nem akart meggyőzni róla, hogy az nekem marha jó lesz, és hajrá, csináljam...
2022. jan. 3. 12:55
4/46 anonim válasza:
LMBTQ lobbival még nem találkoztam, de a kormánypropaganda és az ilyen kérdések teljesen szimpatikussá tette őket. Nem csinálnak neki ilyen nagy propagandát, nem is tudtam volna róluk. Na de az ilyen kérdések kíváncsivá tettek.
2022. jan. 3. 12:56
5/46 anonim válasza:
Azelőtt semmi bajom nem volt velük, de mióta elkezdtek vergődni és a csapból is ez folyik, egyre jobban gyűlölöm őket.
2022. jan. 3. 12:56
6/46 anonim válasza:
Maga a mozgalom egyre visszataszítóbb, de olyan nincs, hogy szeretem, vagy nem szeretem a melegeket.
A melegek is személyiséggel rendelkező emberek, és nem csak nemi identitások.
2022. jan. 3. 12:57
7/46 anonim válasza:
"Azelőtt semmi bajom nem volt velük, de mióta elkezdtek vergődni és a csapból is ez folyik, egyre jobban gyűlölöm őket."
Mint láthatjuk a kormány gyűlöletpropagandája működik...
2022. jan. 3. 12:59
8/46 anonim válasza:
Az LMBT propaganda lassan fejti ki a hatását.Nem egyik napról a másikra.
Az egész egy Észak-Amerikából ideimportált teljesen kultúridegen valami.
2022. jan. 3. 13:02
9/46 anonim válasza:
A melegséggel semmi bajom, a transzokkal régen elfogadó voltam,de egyre inkább érzem túlzásnak amit az aktivistáik képviselnek ,ennek ellenére őket sem gyűlölöm ,hiszen sem a melegek sem a transzok nem egy egysége massza,mindenféle ember van köztük is.
2022. jan. 3. 13:03
10/46 anonim válasza:
"én még nem találkoztam LMBTQ lobbival"
Már a metrón is van LMBTQ plakát...lehet, hogy még nem feltűnő (értsd:egy gyerek nem jön rá, hogy az)de már ott van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!