Ki az, akinek az LMBTQ lobbi hatására megváltozott a véleménye a melegekről?
"én még nem találkoztam LMBTQ lobbival"
Azért, mert nem jársz nyitott szemmel és nem akarod észrevenni, ami teljesen nyilvánvaló.
99%ban azért találok vele, mert a kormány propagálja, amióta a Coca Cola felrakott két palit egy plakátra.
Nekem nem változott meg a véleményem emiatt, de sajnos az egyszerű emberek (mint például a fenti válaszadók) nem alkalmasak az önálló döntéshozatalra, képtelenek átlátni azt, hogy csak azért van tele vele a média, mert Orbán Viktor telerakja. Az origón 100x annyi ilyen tartalom van, mint mondjuk a telexen. A kék kormányplakátokon 1000x annyi ilyen tartalom van, mint mondjuk fizetett hirdetésekben. És ez a törvény előtt is így volt.
Nekem összeségében csak az vált egyértelművé, hogy a nem értelmiségieket ki kéne hagyni a politikából és kész. Nem való nekik, a sufnimban tákolt fizetett hirdetéssel is elhitetem velük, hogy támadnak az egyszarvúak.
13: talán éppen ez a leflegmázó, szalonból (és társadalomból) kirekesztő stílus az, ami miatt nem vagytok a többségnek szimpatikusak.
Mit képzelsz amúgy magadról, hogy ki kéne a neked nem tetsző véleményű embereket hagyni a politikából? És te hívod magadat értelmiségninek? Közelebb állsz egy habzó szájú nácihoz.
#14 Nem is tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek...
Nem tudom, hogy hol olvastad ezt a marhaságot, hogy több ezer gyereket műtöttek át tévedésből, még akár Angliában is.
Oké, előfordulnak műtéti hibák, esetleg bent marad egy szivacs, rossz lábat vágnak le stb.
De gyereket alapból nem műtenek át, mert még fejlődésben van, ráadásul egy rahedli pszichológiai vizsgálat előzi meg még felnőtteknél is van.
Sehol nem működik úgy, hogy bemegyek, holnaptól kisfiú akarok lenni, majd anyukámnak valaki szóljon, ha végeztünk, jöjjön értem...
17: átműteni talán még nem, viszont hormonblokkolókat egészen 4 éves kortól már kapnak:
Emberkísérlet, ráadásul gyerekeken.
LMBT-lobbi nélkül ott tartana a társadalom (és annak tagjaként valószínűleg én is), hogy a homoszexuális kapcsolat bűncselekmény, börtönbüntetéssel
szóval ja, szerintem elfogadóbb lettem
19#
De az sem normális,ami most van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!