Ahhoz mit szóltok, hogy Németországban már többletjogaik vannak az LMBTQ-soknak?
Ha meleg vagy, parkolhatsz ingyen. Sőt ezeket a parkolókat csak akkor hanszálhatod, ha meleg vagy.
Ez nem olyan, mint amikor a náci és kommunista párttagoknak voltak külön fenntartott helyeik?
Egy privát cég saját parkolója. Nem csinálhat vele azt, amit akar?
Ha az állam csinálná ezt, az nem lenne rendben.
Ahogy a cikkben is szerepel, a MPG hangsúlyozta „a parkolóhelyeket alapvetően nem azért hozták létre, hogy azokat különálló embercsoportok használják, hanem azért, hogy feltűnően színes szimbólumukkal jelezzék a parkolóközönség felé: ők a sokszínűség és a tolerancia mellett állnak”.
A Focus.de-n még az is szerepel, hogy bárki használhatja a 3db parkolóhelyet, nem szükséges bármilyen kritériumnak megfelelni.
‘’’A HPG közleményben azt írta: kamerák figyelik majd a szivárványos helyeket, hogy ellenőrizzék, a kijelölt parkolóhelyeket valóban bevándorló hátterű, illetve az LMBTQ-közösséghez tartozók használják majd.’’ - Sajnos sehol nem találtam ezt a közleményt. Viszont ennek ellentmond, hogy bárki használhatja a parkolóhelyeket, tehát ilyen célból nem szükséges kamerával megfigyelni…
Továbbá sehol sem láttam arról említést, hogy bárki ingyen használhatná ezeket a helyeket…
Kedves kérdező! Nem jár Németországban ingyenes elkülönített parkoló az LMBTQ embereknek. Megnyugodtál?…
"Hangsúlyozta: a parkolóhelyeket alapvetően nem azért hozták létre, hogy azokat különálló embercsoportok használják, hanem azért, hogy feltűnően színes szimbólumukkal jelezzék a parkolóközönség felé: ők a sokszínűség és a tolerancia mellett állnak."
Ezzel le is zárhatjuk a napi hisztériakeltést!
"HPG közleményben azt írta: kamerák figyelik majd a szivárványos helyeket, hogy ellenőrizzék, a kijelölt parkolóhelyeket valóban bevándorló hátterű, illetve az LMBTQ-közösséghez tartozók használják majd."
Ez nyilvánvalóan ökörség, mivel nincs a képedre írva a szexuális irányultságod. A kérdező kedvéért német médiában utánaolvastam, mindenhol azt írták, hogy természetesen bárki használhatja, ők annak emlékére csinálták, hogy tavaly egy szélsőjobbos lelőtt 9 bevándorlót Hanauban, és ezzel a szivárványos falfestéssel szeretnék jelezni, hogy Hanau egy sokszínű város.
Az eredeti kérdés, hogy mit szólok ehhez: Szerintem egy érzelgős f...szság. De Magyarországon élve legyen ez a legnagyobb bajom.
Nekem csak egyetlen dolog tűnt fel: A cikknek nincs szerzője. Ezek szerint egyik újságírójuk sem hajlandó a nevét adni, ehhez a csúsztató, uszító mocsokhoz.
Idézem a focus.de cikkét, amire az egyik tweet is hivatkozik:
"Bárki, aki ki akar álni a gyűlölet és kirekesztés ellen parkolhat ott, ahogy azok is, akik úgy érzik külön védelemre van szükségük nyilvános helyeken."
Ezek bekamerázott parkolóhelyek. Nem azért, hogy ellenőrizzék, hogy csak LMBT tagok és migráncsok használják. Azt ránézésre amúgy is nehéz eldönteni. Hanem azért, mert a parkolóházak már-már közhelyesen veszélyes helyek lehetnek. Van egy lüke ismerősöm, akinek egyszer nem jutott eszébe a szó, és így írta körül: "Mi az a hely, ahol mindig megtámadják a nőket."
Lassan tényleg beigazolódik, amit 5 éve viccnek szántam.
Már korábban is sok helyen volt rokkant parkoló mellett családos parkoló, vagy néhány helyen “Mutter-Kind Parkplatz” (mert ugye az apa nem mehet a gyerekkel, vagy neki nem kell a plusz szélesség).
Akkoriban elkezdték csinálni a női parkolókat (Frauenparkplatz)
Erre mondtam, lassan eljutunk oda, hogy lesz majd munkanélküli parkoló, aztán migránsparkoló, az átlag ember meg majd parkolhat jó messze valahol a parkoló végében és kutyagolhat a bejárathoz.
Lassan valósággá válik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!