Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki Magyar Péter helyett még...

Aki Magyar Péter helyett még mindig Gyurcsány Ferencre szavazna az mi okból teszi ezt?

Figyelt kérdés

Biztos szavazók 5 %-a, a végén még megint ő fogja elk*rni az egész választást.

[link]

tegnap 16:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Mert a DK egy szekta. Tehát nincs logikus magyarázat mi miért, de egyszerűen hinni kell bennük, mert ha nem akkor kiátkoznak. Kb hasonlóan működnek mint a jehova tanúi. Ahogyan a tanúknál is hiába nem jött el a világvége sosem amikor megjósolták már vagy ötvenedszerre sem, ugyanúgy a DK is hiába nem váltotta le a fideszt már zsinórban negyedszerre sem de ugyanúgy hinni kell benne és támogatni kell (a hívei szerint)
tegnap 16:25
 2/11 anonim ***** válasza:
59%

Én bár nem vagyok Gyurcsány szavazó, kifejezetten ki nem állhatom őt, de elmondom a véleményem hogy miért nem fogok szívesen MP-re szavazni.

Magyar Péter nekem borzasztóan arrogáns, nagyképű, a kommunikációja ijesztően hasonlít a fidesz kommunikációjára. Úgy beszél magukról (és magáról) mintha nem a rendszeren élvezkedett volna amíg lehetett. Nekem ez kicsit ilyen bagoly (MP) mondja verébnek (GYF) eset. Hogy papolhat ő a korrupcióról amikor ugyanúgy benne volt ő is?

tegnap 16:33
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Mert Feri balos Peti meg inkább jobb oldali.
tegnap 16:33
 4/11 A kérdező kommentje:

És akkor a DK-s baloldaliak például miben nem értenek egyet a TISZA-val.

tegnap 16:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Gondolom a dksok nem támogatják a kettős állampolgárságot meg ilyenek.
tegnap 16:47
 6/11 anonim ***** válasza:
A dk jobban nyomja a pozitív diszkrimációt a másságnál.
tegnap 16:48
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
Egyetértek hogy kicsit arrogáns de egy ilyen ellen mint a fidesz milyen legyen? Folyamatos karakter gyilkolászás, fekete kampányok és a világ összes ellopott pénze náluk van.
tegnap 17:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Van egy ket FIATAL DK-s ismerosom. Azt kell h mondjam ugynaugy egy szekta csak kevesbe veresszajuak mint a fideszesek. Ha pl tartanak egy gyümölcsoaztást a legtobb DKs elélvez
tegnap 17:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Az izraeli-magyar kettős állampolgársággal semmi bajuk nincs

tegnap 17:54
 10/11 Sanyi2025 ***** válasza:
27%
Nem a DK a hibás, ha a Fidesz nyeri a választást, hanem a Fideszre szavazók.
tegnap 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!