Akik kormányváltást akarnak, miért nem ertik meg, hogy Gyurcsány Ferencre kell szavazni?
Az 1 milliós táborral rendelkező Jobbik bukása után az ÖSSZES ellenzéki párt komolytalannak minősíthető. A Fidesz ráfúj egy egykis szelet, és összeomlik az egész
Az összes, kivéve egyet: a DK-t.
A Gyurcsány Ferenc mellett szóló érvek:
- Egyszer már legyőzte Orbán Viktort (ajálott megnézni a 2006-os vitát).
- Az ő pártja a legerősebb ellenzéki, közvetlenül a Fidesz után a 2. legerősebb.
- Van tapasztalata a kormányzásban.
Személyes megjegyzésem: szerintem régebben sokkal tekintélyesebb volt (az öszödi beszéd következményei ellenére is) de még mindig komolyabb, mint a többi ellenzéki.
LMP, Momentum stb... elvesztegetett szavazat ezekre voksolni. A Demokratikus Koalícióra kell voksolni annak, aki kormányváltást akar.
Az embereknek vannak elveik.
Ha összegyúrnánk az ellenzéket valószínűleg kevesebb szavazatot kapna összesen mintha külön-külön lennének és azokat adnánk össze.
Én olyan pártra nem szavaznék amelyik a DK-val szimpatizál, Gyurcsány szerintem már túl öreg és begyepesedett politikus. Az hogy a 2. legerősebb azt annak köszönheti szerintem hogy volt előtte miniszterelnök és interneten jobban hirdeti magát mint a többiek és úgymond saját magával viccelődik. Erre nem lehet alapozni egy győzelmet, adott mértékig el lehet jutni de hogy kormányváltást csináljon ahhoz minimum olyan dolgokat kéne hogy csináljon mint a MHM.
De én inkább maradok az MKKP-nál, azokból nézném ki legkevésbé hogy rossz akaratúak lennének.
Maradsz egy viccpártnál, akik még a parlamentbe se fognak bekerülni.
Az ilyenek, mint amilyen te vagy, teszik tönkre ezt a társadalmat, emiatt van 10 éve Fidesz uralom.
Kérdező még magas végzettségű emberek is arra szavaznak amire én.
Ha lenne egy olyan párt amelyik tényleg újítana akkor arra szavaznék, de én bármelyiket is nézem több mint 80%-uk rosszabbul vezetné az országot mint a mostaniak.
És azt megjegyezném hogy az MKKP egy erősödő párt amelyik kicsinsége ellenére többet szerintem mint a többi ellenzéki párt összesen kivéve az MHM (mert őket engedi a fidesz hogy azt csináljon amit akar egyenlőre).
Nagyszájú politizálást mindenki tud csinálni, de cselekvést nem igazán látni a többinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!