Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik kormányváltást akarnak,...

Akik kormányváltást akarnak, miért nem ertik meg, hogy Gyurcsány Ferencre kell szavazni?

Figyelt kérdés

Az 1 milliós táborral rendelkező Jobbik bukása után az ÖSSZES ellenzéki párt komolytalannak minősíthető. A Fidesz ráfúj egy egykis szelet, és összeomlik az egész

Az összes, kivéve egyet: a DK-t.

A Gyurcsány Ferenc mellett szóló érvek:

- Egyszer már legyőzte Orbán Viktort (ajálott megnézni a 2006-os vitát).

- Az ő pártja a legerősebb ellenzéki, közvetlenül a Fidesz után a 2. legerősebb.

- Van tapasztalata a kormányzásban.

Személyes megjegyzésem: szerintem régebben sokkal tekintélyesebb volt (az öszödi beszéd következményei ellenére is) de még mindig komolyabb, mint a többi ellenzéki.

LMP, Momentum stb... elvesztegetett szavazat ezekre voksolni. A Demokratikus Koalícióra kell voksolni annak, aki kormányváltást akar.

2019. szept. 26. 11:38
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Kire szavaznak a magas végzettségű emberek? És kik azok egyáltalán?

2022-be is a Fidesz lesz hatalmon a TI HIBÁTOKBÓL.

Elszórjátok a szavazatokat a pár százalékos támogatottságú vicc/komolytalan partoknak. Olyanoknak, akik SOHA nem fognak kormanyozni.

A legerősebb ellenzéki pártra kell szavazni, ezt a régi jobbikosok még láthatták. A kormányváltás lenne a lényeg ugyanis.

De mindegy, megérdemlitek, hogy a Fidesz még egy évtizedet uralkodjon felettetek.

Rohadt szerencsés vagyok, hogy én élhetek külföldön bármikor, így nem kell eltűrnőm azt, ami az orszàgban történik.

2019. szept. 26. 12:46
 22/34 anonim ***** válasza:
91%

19-es vagy szólitsalak inkább hazagyűlőlőnek inkább?

Amit írtam azt internetről idéztem, ami akkor volt téma mikor Ausztria volt a téma.

A legroaszab ellenzéki az aki olyan mint a legtöbb Fideszes aki kritizál minket az tuti a másikhoz tartozik.

Leirtam korábban kikre szavazok ezek alapján alapból nem lehetett Fideszes.

De ha ezt nemis tudnád lehetnek MHM-es is mert azok is ellene vannak mindkét félnek.

Az ilyenek mint te jobb lenne ha nemis lenne szavazati joguk függetlenül hogy ellenzéki vagy kormánypárti, csak egy manipulalható csőcselék.

2019. szept. 26. 12:46
 23/34 anonim ***** válasza:
95%

"A kormányváltás lenne a lényeg ugyanis."

Mondod ezt te. Számomra az lenne a lényeg, hogy olyanra váltsuk le a kormányt, aki jobb nála és akivel többé-kevésbé azonosulni tudok. Egy még rosszabbra nem szeretném leváltani.

2019. szept. 26. 12:50
 24/34 A kérdező kommentje:

Aki eddig azon gondolkodik, hogy miként lehet az, hogy a Fidesz 2/3-os többséggel van kormányon, egy évtizede, az olvassa el a 23-as kommentjét. Ott a válasz.

Lényegében ő is fideszes, csak máshogy.

2019. szept. 26. 12:54
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Ja, majd csinál nekünk megint egy 0,6%-os gazdasági növekedést a konjunktúra tetőpontján, mint 2007-ben, a válság előtt, amikor a szlovákoknak 10,8% volt, aztán meg rögtön lelépett, amikor megjött a válság. :D

Akkor már nem értem, hogy miért nem inkább a Momentum?

2019. szept. 26. 12:55
 26/34 anonim ***** válasza:
94%

A kérdezőnek látszik nincsen tudomása a politikáról. Csak egy Fidesz gyűlölő, aki szerint minden probléma tőlük ered, még azis ami nem tőlük ered.

Elvtelen emberek lehet hallgatnak rád de akik tudják mi van valójában azok meg kirőhögnek

2019. szept. 26. 12:57
 27/34 anonim ***** válasza:
95%

"Aki eddig azon gondolkodik, hogy miként lehet az, hogy a Fidesz 2/3-os többséggel van kormányon, egy évtizede, az olvassa el a 23-as kommentjét. Ott a válasz."

Szerintem meg ott a válasz, hogy messze a Fidesznek van a legtöbb szektás szavazója, utána pedig ti, DK-sok következtek ilyen téren.

2019. szept. 26. 12:57
 28/34 anonim ***** válasza:
94%

Ilyen emberekre szerintem nem gondoltak amikor kitaláltak a szólásszabadságot.

A kérdező több mint elvakult.

2019. szept. 26. 12:58
 29/34 A kérdező kommentje:

A Fidesznek kiépített szavazóbázisa van, amit lehetne gyengíteni, ha nem szórná el a sok mamlasz a viccpártokra a szavazatát.

A 2018-as valasztasok előtt mindenki tudta, hogy Vona Gábornak van a legerőssebb pártja. 1 millió szavazó. Annyi, amennyi az általatok imádott komolytalan pártoknak (LMP, Momentum stb..) soha nem lesz.

Mégegyszer mondom: soha nem lesz.

Erre elszórtátok a sok szavazatot, erősítve a Fideszt.

2022-ben at 5. Fidesz-kormány nem a szavazóinak köszönheti majd a sikerét (mert az stagnál, nem nő). Hanem nektek.

2019. szept. 26. 13:09
 30/34 anonim ***** válasza:
33%

"2022-ben at 5. Fidesz-kormány nem a szavazóinak köszönheti majd a sikerét (mert az stagnál, nem nő). Hanem nektek."

Csak halkan kérdezem, tisztában vagy vele, hogy számotokra mit jelent ez a stagnálás?

2019. szept. 26. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!