Ahhoz mit szóltok, hogy Németországban már többletjogaik vannak az LMBTQ-soknak?
Ha meleg vagy, parkolhatsz ingyen. Sőt ezeket a parkolókat csak akkor hanszálhatod, ha meleg vagy.
Ez nem olyan, mint amikor a náci és kommunista párttagoknak voltak külön fenntartott helyeik?
" Az alaptörvény 79. cikkelyének 3. paragrafusa a normál módosítás során is megváltoztathatatlannak mond ki két szabályt: az 1. cikkelyt - amely lefekteti az emberi méltóság sérthetetlenségének az elvét és azt, hogy az emberi jogokat közvetlenül alkalmazni kell a törvényekben"
50
Te kaptál azon vérszemet, mert szerintünk csacsiság egy sz*r parkolót is lmbtq kötődéssel felruházni.
“ hogyan sértik meg a heterókat emberi méltóságukban. A szivárványszínű parkolóhely nem ez a kategória”
Nekem pl tetszettek régem a szivárványszínek. Meg semmi bajom a melegekkel.
Viszont egy csoport (LeszbiMelegBziTökkelütöttQki), akik faxt lóbálva mennek tüntikézni, na ők kisajátították. Azóta nekem sincs ezzel kapcsolatban jó érzésem.
Ettől még tisztelem a meleg nyugdíjas kollégánkat, és a leszbi kolléganőnket.
54
Oh bocsánat, pótolom:
"Mondd el kérlek, hogyan sértik meg a heterókat emberi méltóságukban."
Például ha bármilyen bölcs és szépen megfogalmazott kritikát intézek feléjük, homofób vagyok. Bár a szót is hibásan használják, de ez az ő butaságuk.
Aztán ha nem értek egyet azzal, hogy egyre több helyen tolják ezt az arcomba, akkor is homofób vagyok. Lassan egy filmet, egy sportközvetítést nem lehet megnézni úgy, hogy ez ne bukkanna fel.
Meg úgy alapjáraton is mindenféle sértő jelzőt kapok ha bármiben ellent merészelek mondani nekik, hiszen ők a világ legokosabb és legtökéletesebb embertípusa.
Erre jön még az, hogy mivel vallásos vagyok, ezért a hitemet magát is támadják, és elő akarják nekem írni, hogy miről mit gondolhatok vallás terén.
Szóval bőven sértegetnek méltóság terén online és élőben is.
Kitalálom: jönnek a szokásos rágalmak és lekicsinylő jelzők, mert manapság ezt jelenti a tolerancia felőlük.
"Például ha bármilyen bölcs és szépen megfogalmazott kritikát intézek feléjük"
Gondolom a bölcsességednél és ékesszólásodnál már csak a szerénységed nagyobb. 😉
Bölcs emberként nyilván pontosan tudod, hogy egy szó leginkább azt jelenti, amire rámutatnak, amikor használják. Nem azt, amit 100 éve jelentett, nem azt, amit belemagyarázunk. Egy bölcs ember tudja, hogy a homofóbia a melegekkel szembeni előítéletességet és gyűlöletet jelenti.
Bölcs emberként nyilván azt is tudod, hogy egy a heteroszexualitással tetőtől talpig átitatott kultúrában élünk, ezért semmi rendkívüli nincs abban, ha olykor más szexuális irányultságokról is szó esik, azt egyesek felvállalják, filmek születnek róla, vagy azt megjelenítve. Egy bölcs ember inkább azon elmélkedik a homoszexualitás megjelenése mitől is hat furcsának, míg a szekérderéknyi heteroszexuális mese, film, élsportoló fel sem tűnik.
És egy bölcs ember azt is tudja, hogy a vallásosság egy egyszerre univerzális és egyéni dolog, a szent szövegeket gyarló emberek írták és még gyarlóbb emberek próbálják értelmezni, ezért nem tekinti a saját hite elleni nemtelen támadásnak, ha egyesek szerint az egyetemes szeretet vallásába nem fér bele a kisebbségi csoportok gyűlölete, és nem csak Szodoma és Gomora szerepel a Bibliában, hanem Dávid és Jonatán is.
Békés Boldog Bölcs és Ékesszóló Új Évet Mindenkinek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!