Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ahhoz mit szóltok, hogy...

Ahhoz mit szóltok, hogy Németországban már többletjogaik vannak az LMBTQ-soknak?

Figyelt kérdés

[link]

Ha meleg vagy, parkolhatsz ingyen. Sőt ezeket a parkolókat csak akkor hanszálhatod, ha meleg vagy.

Ez nem olyan, mint amikor a náci és kommunista párttagoknak voltak külön fenntartott helyeik?

2021. dec. 30. 06:20
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
100%

" Az alaptörvény 79. cikkelyének 3. paragrafusa a normál módosítás során is megváltoztathatatlannak mond ki két szabályt: az 1. cikkelyt - amely lefekteti az emberi méltóság sérthetetlenségének az elvét és azt, hogy az emberi jogokat közvetlenül alkalmazni kell a törvényekben"

[link]

2021. dec. 31. 16:46
 52/60 anonim ***** válasza:
0%

50

Te kaptál azon vérszemet, mert szerintünk csacsiság egy sz*r parkolót is lmbtq kötődéssel felruházni.

2021. dec. 31. 17:07
 53/60 anonim ***** válasza:
18%

“ hogyan sértik meg a heterókat emberi méltóságukban. A szivárványszínű parkolóhely nem ez a kategória”

Nekem pl tetszettek régem a szivárványszínek. Meg semmi bajom a melegekkel.

Viszont egy csoport (LeszbiMelegBziTökkelütöttQki), akik faxt lóbálva mennek tüntikézni, na ők kisajátították. Azóta nekem sincs ezzel kapcsolatban jó érzésem.

Ettől még tisztelem a meleg nyugdíjas kollégánkat, és a leszbi kolléganőnket.

2021. dec. 31. 17:54
 54/60 anonim ***** válasza:
96%
Nem válaszoltál a kérdésre. Engem is zavar például csomó minden, mondjuk ha valaki lassan sétál az utcán előttem, de ez még nem sért az emberi méltóságomban. Sőt, még az se amikor a szent jobb körmenetkor végighucolásznak egy aszott testrészt, pedig elég undorító
2021. dec. 31. 17:56
 55/60 anonim ***** válasza:
4%
Lehet téged nem, de sok elvtársad betiltaná a keresztény vallást.
2021. dec. 31. 18:01
 56/60 anonim ***** válasza:
24%

54

Oh bocsánat, pótolom:

"Mondd el kérlek, hogyan sértik meg a heterókat emberi méltóságukban."

Például ha bármilyen bölcs és szépen megfogalmazott kritikát intézek feléjük, homofób vagyok. Bár a szót is hibásan használják, de ez az ő butaságuk.

Aztán ha nem értek egyet azzal, hogy egyre több helyen tolják ezt az arcomba, akkor is homofób vagyok. Lassan egy filmet, egy sportközvetítést nem lehet megnézni úgy, hogy ez ne bukkanna fel.

Meg úgy alapjáraton is mindenféle sértő jelzőt kapok ha bármiben ellent merészelek mondani nekik, hiszen ők a világ legokosabb és legtökéletesebb embertípusa.

Erre jön még az, hogy mivel vallásos vagyok, ezért a hitemet magát is támadják, és elő akarják nekem írni, hogy miről mit gondolhatok vallás terén.

Szóval bőven sértegetnek méltóság terén online és élőben is.

Kitalálom: jönnek a szokásos rágalmak és lekicsinylő jelzők, mert manapság ezt jelenti a tolerancia felőlük.

2021. dec. 31. 18:06
 57/60 anonim ***** válasza:
60%
56 bizonyám. Most már tudjuk, hogy asszonyverő is vagy, mert aki vallásos az az. 😉
2021. dec. 31. 18:13
 58/60 anonim ***** válasza:
86%

"Például ha bármilyen bölcs és szépen megfogalmazott kritikát intézek feléjük"

Gondolom a bölcsességednél és ékesszólásodnál már csak a szerénységed nagyobb. 😉

Bölcs emberként nyilván pontosan tudod, hogy egy szó leginkább azt jelenti, amire rámutatnak, amikor használják. Nem azt, amit 100 éve jelentett, nem azt, amit belemagyarázunk. Egy bölcs ember tudja, hogy a homofóbia a melegekkel szembeni előítéletességet és gyűlöletet jelenti.

Bölcs emberként nyilván azt is tudod, hogy egy a heteroszexualitással tetőtől talpig átitatott kultúrában élünk, ezért semmi rendkívüli nincs abban, ha olykor más szexuális irányultságokról is szó esik, azt egyesek felvállalják, filmek születnek róla, vagy azt megjelenítve. Egy bölcs ember inkább azon elmélkedik a homoszexualitás megjelenése mitől is hat furcsának, míg a szekérderéknyi heteroszexuális mese, film, élsportoló fel sem tűnik.

És egy bölcs ember azt is tudja, hogy a vallásosság egy egyszerre univerzális és egyéni dolog, a szent szövegeket gyarló emberek írták és még gyarlóbb emberek próbálják értelmezni, ezért nem tekinti a saját hite elleni nemtelen támadásnak, ha egyesek szerint az egyetemes szeretet vallásába nem fér bele a kisebbségi csoportok gyűlölete, és nem csak Szodoma és Gomora szerepel a Bibliában, hanem Dávid és Jonatán is.

Békés Boldog Bölcs és Ékesszóló Új Évet Mindenkinek!

2021. dec. 31. 18:33
 59/60 anonim ***** válasza:
83%
#56 Mondj kérlek egy szépen megfogalmazott kritikát. Kicserélem benne a meleg szót keresztényre és azonnal látni fogod, hogy a kisujj-eltartásától nem lesz kevésbé sértő vagy primitív a véleményed :)
2021. dec. 31. 20:59
 60/60 anonim ***** válasza:
85%
#54: Amikor téged azért sértegetnek mert homofób vagy, akkor a véleményed miatt kritizálnak. Amikor te azért sértegetsz valakit mert meleg, akkor egy olyan dolog miatt sértegeted, ami nem megváltoztatható tulajdonság. Ugyanide tartozik a rassz, az etnikum, stb. Gondolom te is látod a különbséget aközött, amikor valakit egy megváltoztatható tulajdonsága miatt kritizálunk, legfőképp egy vélemény miatt, és aközött, amikor egy megváltoztathatatlan tulajdonsága miatt kritizálunk, például a magyarsága miatt. Mivel kiszámítható vagy, tudom hogy érdemben nem fogsz reagálni erre a felvetésre, helyette azzal fogsz jönni, hogy a szexualitás megváltoztatható. Ez esetben linkelj hiteles tanulmány erről az állításodról, illetve fejtsd ki szerinted hány meleg karaktert kéne látnod a tévében, hogy homoszexuálissá válj.
2021. dec. 31. 21:03
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!