Ha választani kéne, melyikre szavaznál: szűnjön meg a hajléktalanság, vagy legyen melegházasság?
#20 Az illetékes szakemberek eldöntötték. Ezért van így szabályozva a törvényben és nem azért mert nekem így vagy úgy tetszik. Pont.
Nem, a mesterséges megtermékenyítésnél nem tesznek ilyet. Csakis akkor ha a társadalombiztosítással akarják kifizettetni. Most harmadszorra írom le, hátha végre felfogod, hogy ha kifizeti saját maga akkor a kutyát nem érdekli, hogy heteró-e vagy meleg az illető. Elsőre is ezt írtam, másodszorra is és most harmadszorra is.
Az azonos nevű élettárs annak nevezi magát aminek akarja. Olyan baromságokat hozol be ide ami már tőled is extrém, pedig szoktál terelni rendesen.
Az illetékes szakembert jelen esetben Orbán Viktornak hívják, tehát ez nem ér. Ha a szekembereken múlna a törvényhozás joga akkor nem lenne gond belőle.
De én is azt mondtam, hogy leszbikus nő is lehet megtermékenyített anya, de ha élettársi kapcsoltban van, akkor már nem. Ez benne van a törvényben is.
Az egy dolog, hogy te annak nevezed magad aminek akarod, de hivatalosan nem lesz közöd a gyerekhez, mint egy házastársnak. Nem értem mit nem lehet ezen érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!