Ha választani kéne, melyikre szavaznál: szűnjön meg a hajléktalanság, vagy legyen melegházasság?
szűnjön meg a hajléktalanság
Ezt úgy érted, mint most, valamilyen adminisztratív intézkedéssel elérni?
Mivel akarod a hajléktalanságot megszüntetni?
(csak mert az nem legalizálás egy brutális elmeháborodott nagy testvért).
Egyébként szerintem a kettőt lehet egyszerre. A hajléktalanság nagyobb probléma.
Próbálom elképzelni mégis hogyan lehetne ez egyáltalán lehetséges. Talán ha két párt van, amelyik az egyik kérdés megoldását ígéri, de a másikat kategorikusan kizárja.
Rossz hírem van: El tudtam képzelni egy olyan pártot, ami a melegházasságot ellenzi, de a hajléktalankérdést megoldaná. Egy szélsőjobbos párt jelent meg lelki szemeim előtt, amely mindkét csoportot táborokba zárná. Hajléktalan nem lenne az utcán, a melegek sem házasodnának, meg olyan nagyon mást sem csinálhatnának.
Minden más variáció szerint egy párt, amely valóban hajlandó érdemben tenni mások emberi méltóságáért, az mindkét problémát meg akarja oldani.
Hogyan kellene a hajléktalanságot megszüntetni talán ingyen lakást adni nekik amit rezsit nem fizetve lelakhatnak?
"Melegházasságot" az Alaptörvény tiltja de még ha a gondolattal eljátszunk ,hogy bevezetik a társadalom többsége akkor is undorítónak tartja az egészet és röhögni fognak rajtuk.
Nem igazán értem a kérdésedet.
Vegyem ezt úgy, hogy nem tudod, hogy 2009 óta létezik Magyarországon a "melegházasság" vagyis a bejegyzett élettársi kapcsolat a melegek részére, ami mindenben azonos jogokat biztosít a pár számára a házassággal?
Hogy nem tudod van a hajléktalanságra megoldás, el kell menni egy hajléktalanszállóra és igénybe kell venni az ottani segítők munkáját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!