Mi volt jobb a Kádár-rendszerben, mint most?
74
francokat!
tele volt a keleti pu veluk,csak azok nem olyanok voltak mint a maiak!! azzok kozt volt regi rendszerbeli -(horthy)- vezerkarri szazados is! azert lett az uj eraban hajlek nelkuli!
82: ragadj le az ál-hajléktalanoknál.
Ha lettek volna, a rendőrök bevitték volna egy munkásszállóra!
Akik a pályaudvarokon csöveztek, azok legtöbbje vonatra várt, mivel éjszaka is jártak vonatok... Ha este 10-kor elindultam Győrből Debrecenbe, akkor már zöldhajnalban ott voltam.
83-as
en lattam oket es beszzelgettem is veluk! nagyon sok horthysta tiszt volt koztuk! a csarnok baloldalt penztaraknal voltak ugy 20-an, neha kevesebben, mind idos emberek!
te vak es suket vagy ha nem lattad, vagy naem akartad latni! a zsaruk meg csak egyszer jartak arra ugy ejfel utan valamivel, es ezeket beken hagytak!
most meg vannak a zsarukkal osszejatszo -(vamzerek)-zsebes ciganyyok, utasokat fosztogatok!
az mennyivel jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!