Ha csak egy egyszerű vidéki proli vagyok, akkor jobb életem lett volna a Kádár rendszerben mint manapság?
Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 19:57
2/47 anonim válasza:
Nem. Egy tévéadás volt, néha az sem. Alig volt választék a boltokban. Gyakran nem lehetett sört kapni a Balatonnál, vagy banánt sehol az országban. Az emlékek megszépülnek...
3/47 A kérdező kommentje:
Én nem vágyom semmi másra, mint hogy legyen egy stresszmentes, kiszámítható életem, legyen egy kádárkockám és legyen elég kaja.
2021. aug. 11. 20:05
4/47 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem lehetett kapni banánt, de az élet sokkal könnyebb volt.
2021. aug. 11. 20:06
5/47 anonim válasza:
Alacsonyabb volt az életszínvonlal, részben annak "köszönhetően" hogy a tervgazdálkodásos rendszer nagyon hatékonytalan gazdaságpolitikailag. Igaz egyenletesen osztották el a jövedelmeket, meg az állam bácsi gondoskodott, de összességében csóróbb volt mindenki.
6/47 anonim válasza:
Kádár-kockát akkor sem vágtak hozzád. Amúgy azok minősége elég kétséges...
7/47 anonim válasza:
Voltak akik éheztek és nyomorogtak, akkoriban. A véleményedet, ha kimerted mondani bebörtönöztek, ha besúgó volt a szomszéd. Ez szörnyűség!
8/47 anonim válasza:
Videken akkoe meg legtöbb helyen földes utak voltak,nem volt telefon.
9/47 anonim válasza:
Lehet.
Nem kellett volna akkoriban jelentkezned a közmunkára,hanem vittek volna.
10/47 anonim válasza:
A Fideszesek lenezik a szegeny prolit vigyazz mit kerdezel. Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!