Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha csak egy egyszerű vidéki...

Ha csak egy egyszerű vidéki proli vagyok, akkor jobb életem lett volna a Kádár rendszerben mint manapság?

Figyelt kérdés

2021. aug. 11. 19:57
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
63%
#20Te még Rákosi Mátuást is tisztára mosnád! Te egy gonosz ember vagy!
2021. aug. 11. 21:12
 22/47 anonim ***** válasza:
0%
Csak ha az igényed kb. a nullánál tartana.
2021. aug. 11. 23:32
 23/47 A kérdező kommentje:
Én nem igénylek sem utazást, sem márkás ruhákat, semmi ilyesmit. Csak annyit, hogy lehessen egy kádárkockám és a hasam megtömhessem
2021. aug. 11. 23:34
 24/47 anonim ***** válasza:

"nemtudtak ezek a szegény emberek gépeket venni a gazdálkodáshoz ezért csinálta az állam a TSZ esítést mert ott a TSZ megvásárolta a gépeket és azokat mindenki használhatta így tudtak hatékonyan termelni a parasztok."

Azt tudtad, hogy magánszemély nem vehetett amúgy sem?

2021. aug. 11. 23:37
 25/47 anonim ***** válasza:
52%

Ezt írtad nekem "Te egy gonosz ember vagy!"

Én meg azt mondom hogy azok a gonoszok akik kihasználták a szegény embereket jólétben éltek dúskáltak minden jóban miközben azok akiket kihasználtak éheztek.

A kulákok és a nagybirtokosok a szegény emberek vérét szívták és te ezeket véded, te egy gonosz ember vagy, rád valóban rád illik ez a szó.

Én egyáltalán nem érzem magam gonosznak.

2021. aug. 12. 18:59
 26/47 anonim ***** válasza:
23:37! bizonyíték?
2021. aug. 12. 19:01
 27/47 anonim ***** válasza:
49%
Milyen bizonyítékot akarsz komcsikám? Abban az időben magánszemély, "maszek" nem vehetett új gépeket, traktort pl. Egyébként hosszú távon életképtelen rendszernek bizonyult kádár-elvtárs "gulyáskommunizmusa".
2021. aug. 12. 21:51
 28/47 anonim ***** válasza:
0%
Ja! már módosítasz:) már új gépeket nem vehettek.:)))) ez egyre nehezebb magyarázat a részedről.:)))
2021. aug. 13. 20:06
 29/47 anonim ***** válasza:
49%
Nekem nem nehezebb semmi magyarázat, ez tény. Szarban a hozzad hasonló komcsik vannak, ahogy erőlködve próbáljátok bemagyarázni milyen jó volt kádárikusz alatt! 🤣 Aki szeretett várni éveket egy, a már újkorában elavult szar autóra.
2021. aug. 13. 22:05
 30/47 anonim ***** válasza:
0%
Látom hogy a komcsizáson kívül nincsenek érveid, ez meg engem nemérdekel, leperegnek a személyeskedő megjegyzéseid rólam, viszlát egy jobbvilágba, hajrá baloldali összefogás. :)))))
2021. aug. 14. 07:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!