Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kóbor János haláláról, mennyir...

Kóbor János haláláról, mennyire tehet a balliberális oldal?

Figyelt kérdés

Ismert, hogy Kóbor háziorvosa az a Komáromi volt, aki a Sinofarm vakcinát visszautasította és azt tanácsolta a betegeinek, hogy ne oltakozzanak olyan vakcinákkal, amiknek akkor még nem volt engedélyük. Mint ismert ez rossz lépés volt, mert nem sokkal később elfogadták azokat a vakcinákat az EU-ban is.

A DK-momentum még petíciót is indított a vakcina ellen. Vajon ha nem hallgatta volna meg háziorvosát Kóbor még élne? Ez volt egy betelefonálós műsorban a téma tegnap

2021. dec. 7. 10:20
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
54%
Mindenhol azt mondják az okosok amikor olyan idős hal meg aki 3oltáson is túl van, hogy aki idős gyenge, tökmindegy mennyi oltást kap 4-5-6 nekik igazából felesleges mert ígyis úgyis elviszi a vírus. Szóval 50-50% hogy megmaradt volna Kóbor ha oltat. Húsvétkor elkaptam a covidot szaglásvesztésen kívül más bajom nem volt. A zsarolàs miatt oltattam magam szeptember elején azaz "friss" védettséggel elkaptam. Rosszul vagyok, alig sikerül kilàbalnom belőle. Oltási reakció is jobban megviselt mint az oltàs talanul elkapott vírus. Kapják be az oltásukat. Egy "egèszséges" 30éves.
2022. jan. 8. 19:45
 52/53 anonim ***** válasza:
85%
Ja és igaza volt a Komárominak akit említesz, hisz kiderült a kínaiak csak 59év alatt ajánlják
2022. jan. 8. 19:46
 53/53 anonim ***** válasza:
29%

Nincs értelme annak, hogy egy-két embert belinkeltek, aki rosszul lett annak ellenére, hogy beoltatta magát. Főleg azért, mert egy gyártó sem állította, hogy a terméke 100%-os védelmet nyújt, másfelől nem tiszta, hogy milyen egyéb betegséggel, kockázati tényezőkkel rendelkezik az illető, na meg az sem ismert, hogy milyen oltással lett beoltva - ha jól tudom.

Ha már ilyen linkeket tol valaki, a teljesség kedvéért toljon már arról is, hogy hány vírustagadó, és hány oltásellenes halt meg COVIDban!

#tegnap 19:45

Azt egy épelméjű se mondja, hogy időseknek felesleges beadni akárhány oltást, mert úgyis elviszi a vírus, ez hazugság. Ezzel szemben az az igazság, hogy az idősek nagyobb eséllyel kapnak súlyosabb tüneteket, mint a fiatalok, DE nagyságrendekkel kisebb eséllyel kerülnek pl. intenzívre 4 hónapnál régebben, 4 hónapnál nem régebben két oltással, vagy három oltással oltott idősek, mint oltatlan fiatalok, ha az arányokat nézzük.

2022. jan. 9. 01:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!