Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kóbor János haláláról, mennyir...

Kóbor János haláláról, mennyire tehet a balliberális oldal?

Figyelt kérdés

Ismert, hogy Kóbor háziorvosa az a Komáromi volt, aki a Sinofarm vakcinát visszautasította és azt tanácsolta a betegeinek, hogy ne oltakozzanak olyan vakcinákkal, amiknek akkor még nem volt engedélyük. Mint ismert ez rossz lépés volt, mert nem sokkal később elfogadták azokat a vakcinákat az EU-ban is.

A DK-momentum még petíciót is indított a vakcina ellen. Vajon ha nem hallgatta volna meg háziorvosát Kóbor még élne? Ez volt egy betelefonálós műsorban a téma tegnap

2021. dec. 7. 10:20
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
18%
Tehet. Az elején nagyon lehúzta ballib. az oltásokat. És igen, Komáromi szintén így tett. Pont láttam anno azt a riportot, amiről kérdező ír.
2021. dec. 8. 20:19
 42/53 anonim ***** válasza:
87%
#41 Tudnál néhány linket küldeni, hogy a "ballib." lehúzta az oltásokat? Nem úgy, hogy azokat, amiket az EU nem engedélyez, hanem úgy általánosságban. Csak mert ha azt mondod, hogy oltásokat akkor azt általánosságban kell érteni, de ha azt gondolod, hogy a kínai és az orosz oltásokat, mert nincs megbízható adat, stb. akkor azt mondd!
2021. dec. 8. 22:16
 43/53 anonim ***** válasza:
84%
42! Nem fog tudni, mert ö nem olvasott, látott ilyet csak olvasta a fideszmédiában hogy voltak ilyenek, ha emlészel volt egy idö mikor a fidesz oltásellenes ellenzékröl vartyogott, csak gyorsan témát váltottak, na pár hívüknél beakadt a lemez. Én is kértem már ilyen riportot meg cikket, de még sosem láttam egyet sem. Mert nincs is csak fideszzombik fejében.
2021. dec. 9. 09:32
 44/53 anonim ***** válasza:
32%

Így van!Mind buta mint a föld

Ismerek ilyen zsidesz zombit személyesen és szörnyen hülye és tájékozatlan XD

2021. dec. 9. 09:47
 45/53 anonim ***** válasza:
63%

Bocs, de a kínai omtóanyag ellen akkor és addig ágáltak, amíg nem kapott eus engwdélyt. Látva azt a lebuzított engedélyeztetési filyamatot, amit a mavyarok végigfuttatfak, abszút érthető volt az aggodalom még akkor is, ha utólag már látjuk: átengedte végül az eu.

De akkor, amikor válogatni lehet a vakcinák közt, arra kenni Kóbor halálát, hogy azért halt meg MOST és azért nem oltatta be magát SEMMIVEL, mert az ellenzék TAVALY aggódott a kínai lötty biztonságossága miatt, súrolha a krónikus elmebaj határát.

Mellesleg súgok:

Nem kell háziorvos ahhoz, hogy beoltasd magad. Én pl a városunk kórházában levő oltópontra mentem.

Kóbor azért halt meg, mert elkaota ezt a szart. Beoltva pedig azért nem volt, mert nem akart oltatni. Tavaly még a covidban is kételkedett.

Rohadt unalmas már, hogy minden szarban a politikát keressük.

2021. dec. 16. 09:14
 46/53 anonim ***** válasza:
97%
Nyugodtan kaphatott volna pfizert, bőven volt rá ideje.
2021. dec. 16. 09:25
 47/53 anonim ***** válasza:
57%

Nem tudom és erről mennyire:

[link]

[link]

2021. dec. 17. 17:53
 48/53 anonim ***** válasza:
0%
Könyörgöm, ne keverjük egy ember halálához a vakcinát, meg a politikát.
2021. dec. 18. 09:44
 49/53 anonim ***** válasza:
7%
Sajnos minden összefügg
2021. dec. 18. 11:03
 50/53 anonim ***** válasza:
78%

Kóbor hiába volt relatíve "makkegészséges", miközben egész életében leharcolta a szervezetét.

Énekesnek lenni nem méznyalás!

2022. jan. 8. 08:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!