Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kóbor János haláláról, mennyir...

Kóbor János haláláról, mennyire tehet a balliberális oldal?

Figyelt kérdés

Ismert, hogy Kóbor háziorvosa az a Komáromi volt, aki a Sinofarm vakcinát visszautasította és azt tanácsolta a betegeinek, hogy ne oltakozzanak olyan vakcinákkal, amiknek akkor még nem volt engedélyük. Mint ismert ez rossz lépés volt, mert nem sokkal később elfogadták azokat a vakcinákat az EU-ban is.

A DK-momentum még petíciót is indított a vakcina ellen. Vajon ha nem hallgatta volna meg háziorvosát Kóbor még élne? Ez volt egy betelefonálós műsorban a téma tegnap

2021. dec. 7. 10:20
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
nem
54 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet tudni utólag mi lett volna ha.
2021. dec. 7. 10:21
 2/53 anonim ***** válasza:
88%

Nem kell egyik oldalt sem vádolni, össze kell fogni hogy mihamarabb közösen legyőzzük ezt a betegséget.

Most már sokan legalább elismerik hogy van ez a betegség mert volt aki eddig még ezt is tagadta.

2021. dec. 7. 10:23
 3/53 A kérdező kommentje:
Ismétlen. Egy tegnapi betelefeonálós műsor tartalma volt ez. Nem is tudtam hogy ki volt Kóbor háziorvosa. Nem én találtam ki, aki felvetné a trollkodást
2021. dec. 7. 10:24
 4/53 anonim ***** válasza:
93%
OK.
2021. dec. 7. 10:25
 5/53 anonim ***** válasza:
23%
A liberális ellenzék demagóg oltásellenes hisztije biztos vagyok benne, hogy legalább több ezer ember haláláért felelős, hiszen hónapokig azt szajkózták, hogy az akkor egyedüliként elérhető orosz és kínai vakcina hatástalan, de Kóbor János, ha jól tudom, a "nyugati" vakcinákat is elutasította. Nyugodjék Békében
2021. dec. 7. 10:25
 6/53 anonim ***** válasza:
35%
Nyilván igaza van annak is aki fél az oltásoktól, meg annak is aki jobban fél a betegségtől mint az oltástól.
2021. dec. 7. 10:26
 7/53 anonim ***** válasza:
80%

Kóbor nem emiatt nem oltatta be magát. Ha akarta volna, Pfizerrel is beoltathatta volna magát, legföljebb pár hónappal később került volna rá sor.

Nem is volt oltásellenes.

Egyszerűen egy sportos, aktív életet élő, makkegészséges ember volt, aki azt gondolta, hogy ha meg is kapná a vírust, az immunrendszere simán legyőzné. Sajnos tévedett, és ez a tévedés az életébe került.

2021. dec. 7. 10:28
 8/53 anonim ***** válasza:
85%
"és azt tanácsolta a betegeinek"-ez egy kulcsmondat, mert betegekre veszélyes a covid ill a szövődményei.ha így van akkor minden hasonlót tanácsolót felelősségre kell vonni,ha orvos akkor még jobban.
2021. dec. 7. 10:30
 9/53 anonim ***** válasza:
90%
7) milyen időközönként járt teljes kivizsgálásra?
2021. dec. 7. 10:31
 10/53 anonim ***** válasza:
84%

9-re:

Nem tudom, nem voltam személyes ismerőse. :-)

7-es voltam.

2021. dec. 7. 10:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!